«Είμαι παιδί ΑΜΕΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου» Συγκλονίζει ο γιος της Νένας Χρονοπούλου


Η Νένα Χρονοπούλου διοργάνωσε έναν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου με τον αγαπημένο της, Τάσο Μητρόπουλο, για να προωθήσει τα δικαιώματα των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Εκεί μίλησε, για πρώτη φορά, και ο γιος της Χρήστος. Η γνωστή ηθοποιός και ο Τάσος Μητρόπουλος μίλησαν στην κάμερα του «Super Κατερίνα», όπου και τόνισαν το πόσο σημαντικό είναι να παρέχεται στήριξη στα παιδιά ΑΜΕΑ αλλά και να προσπαθούμε για τα δικαιώματά τους, που είναι ακριβώς τα ίδια με όλων των υπολοίπων.
Στην κάμερα της εκπομπής εμφανίστηκε για πρώτη φορά και ο 18χρονος γιος της Νένας Χρονοπούλου, Χρήστος ο οποίος είναι παιδί με ειδικές ανάγκες και έδωσε το δικό του μήνυμα. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είμαι παιδί ΑΜΕΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου. Είμαι παιδί άγγελος». Στη συνέχεια, φανερά συγκινημένη η Νένα Χρονοπούλου αναφέρθηκε στη σχέση με τον γιο της και τον σύντροφό της, Τάσο Μητρόπουλο, λέγοντας: «Είμαστε τρία σώματα μια ψυχή». Δείτε τι είπε ο γιος της Νένας Χρονοπούλου, Χρήστος: Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός μίλησε τη ζωή της ως μητέρα. «Δεν θεωρώ ότι σηκώνω σταυρό, επειδή έχω παιδί. Φαίνεται περίεργο, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη που έχω τον γιο μου, τον Χρήστο. Έχω όλη την αγνότητα του κόσμου στην αγκαλιά μου κάθε μέρα. Έχω μάθει όμως, να ζω έτσι. Τελείωσαν οι πολυτέλειες. Αυτή είναι η ζωή μου και δεν την αλλάζω, γιατί θα έπρεπε να αλλάξω και το παιδί μου, τότε και αυτό δεν το αλλάζω ούτε με όλο το χρυσάφι του κόσμου», είχε πει χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια, εξήγησε πως κι ο γιος της είναι το ίδιο ευτυχισμένος με εκείνη. «Ο Χρήστος είναι ευτυχισμένος, γιατί τον θέλουμε, δεν ντραπήκαμε ποτέ για εκείνον και δεν τον κρύψαμε. Όπου πάμε εμείς, είναι μαζί μας κι ο Χρήστος, είναι το παρεάκι μας», είπε η Νένα Χρονοπούλου.
Τέλος αναφέρθηκε στη δύσκολη γέννα που είχε και τον λόγο που δεν ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί. «Όταν γέννησα τον Χρηστάκο, γέννησα πολύ πρόωρα και επεισοδιακά, κινδύνευσε η ζωή μου. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και δεν μπορείς να την προβλέψεις. Δεν μπορώ να το ρισκάρω, λοιπόν. Όπως προσευχήθηκα στον Θεό και του είπα να γίνω μητέρα και με έκανε, έτσι νομκίζω ότι είναι εγωιστικό να κάνω και δεύτερο παιδί», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Αν κάτι δεν πάει καλά και χαθεί το δεύτερο παιδί ή χαθώ εγώ; Να αφήσω τον Χρήστο ορφανό; Γι’ αυτό έμεινα με τον Χρήστο και δεν το μετανιώνω».