Λάκης Γαβαλάς: «Είμαι κομμουνιστής, μια ζωή ήμουν εργαζόμενος, να μη σου πω και σκλάβος»


Ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς σε μια ανατρεπτική συνέντευξη στο Vice και τη Μελπομένη Μαραγκίδου μίλησε για τις μέρες που πέρασε στη φυλακή, την μόδα, τον κομμουνισμό, τους Πυρήνες της Φωτιάς αλλά και για τον άγνωστο γάμο του
Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, ο σχεδιαστής κ. Λ. Γαβαλάς μίλησε για όλα, αίσθηση όμως προκάλεσε η φράση του: «Είμαι κομμουνιστής, με την έννοια της ποιότητας του εργαζομένου» Συγκεκριμένα ανέφερε ο γνωστός σχεδιαστής: «Εάν και εφόσον ήταν συνειδητός εργαζόμενος. Και πίστεψέ με το 80% των εργαζομένων μου ήταν αστέρια. Γιατί και εγώ εργαζόμενος μια ζωή ήμουν, να μη σου πω και σκλάβος των διάφορων σχεδιαστών που υπηρετούσα», αναφέρει στη συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς.
Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε όμως και για τους “Πυρήνες της Φωτιάς” και αποκάλυψε ότι δεν του έκαναν δώρο μόνο έναν φάκελο, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, αλλά και ένα αυτοσχέδιο δερμάτινο… μαστίγιο!  «Το μεγαλύτερο δώρο ήταν ότι μου ζήτησαν συγγνώμη γιατί μου είχαν κάψει το αυτοκίνητό μου, μια Πόρσε, εδώ στη Σκουφά και Πινδάρου. Δεν ξέραν ότι είναι δικό μου βέβαια. Μου λένε «συγγνώμη, αλλά εκείνο το βράδυ κάψαμε 11 Πόρσε γιατί δε μας αρέσει η χλιδή. Εμείς είμαστε αλήτες και το διαλαλούμε!», αφηγείται.