Στο νοσοκομείο γνωστή παρουσιάστρια μετά από ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον σύζυγό της


Πριν λίγες μέρες, η παρουσιάστρια μεταφέρθηκε από τον σύζυγό της σε γνωστό νοσοκομείο. 

Ωστόσο, εκείνος την περίμενε στο αυτοκίνητο, καθώς δεν ήθελε να δώσει στόχο. Η παρουσιάστρια πέρασε την πόρτα του νοσοκομείου και κρατώντας το κεφάλι της φώναζε «έναν γιατρό θέλω, τώρα». Μπορεί να μην αιμορραγούσε, αλλά ο πόνος ήταν δυνατός.

Αφού, έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, σύμφωνα με την Freddo, καθώς περίμενε τα αποτέλεσμα επικοινώνησε με κοντινό της πρόσωπο όπου αποκάλυψε τι είχε συμβεί και μεταξύ άλλων είπε πως ο σύζυγός της είχε πετάξει στο κεφάλι της βαρύ αντικείμενο.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που ο σύζυγός της σηκώνει χέρι πάνω της. Αυτό είναι γνωστό στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, αλλά κανείς δεν μιλάει δημόσια. Η ίδια – αν και έχει πάει αρκετές φορές στο νοσοκομείο γι’ αυτό τον λόγο- προσπαθεί να προστατέψει την φήμη της. Αν και έχει προσπαθήσει να χωρίσει, εκείνος την πείθει με γλυκόλογα και μετανιωμένος της υπόσχεται πως δεν θα ξαναγίνει.

Τέλος, λίγο πριν ολοκληρωθούν οι ψυχαγωγικές εκπομπές, είχε πάει καλεσμένη σε μια από αυτές και είχε μιλήσει για την όμορφη οικογενειακή ζωή και τον σύζυγό της με τα καλύτερα λόγια. 

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr