Κώστας Λεφάκης: Κορύφωση της εφιαλτικής εβδομάδας – Προειδοποίηση και για τα 12 ζώδια


Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος μιλά για τις τραγικές μέρες, που έρχονται αυτή την εβδομάδα (4-10/10) για τα περισσότερα ζώδια ζώδια, προειδοποιώντας για αρκετά σκληρές στιγμές, ιδιαίτερα σήμερα, Τετάρτη 06 Οκτωβρίου!

Ο ανάδρομος Ερμής, κατά κύριο λόγο, φέρνει αυτές τις εξελίξεις, με τον γνωστό αστρολόγο να αναφέρεται μέσω του oroskopos.gr στο ποιοι θα επηρεαστούν περισσότερο, με τη Λίτσα Πατέρα επίσης να προειδοποιεί για μια πολύ δύσκολη μέρα σύντομα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη:

Κριός

Η εβδομάδα που ακολουθεί εντείνει την ανάγκη να υπάρξουν ισορροπίες και διευθετήσεις που θα διευκολύνουν όσο γίνεται την καθημερινότητά σας. Θα πρέπει να κινηθείτε προνοητικά αποφεύγοντας αντιθέσεις και λεκτικούς πολέμους. Παράλληλα διαχειριστείτε έξυπνα τις επαγγελματικές και τις νομικές σας υποθέσεις. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις αιφνίδιες. Ένα γεγονός στα οικονομικά θα σας πικράνει και ένα επεισόδιο στα επαγγελματικά θα δοκιμάσει την ευθυκρισία σας. Η μόνη βοήθεια που θα έχετε παραμένει εκείνη της Αφροδίτης που περνά στον Τοξότη και διατηρεί μια ισορροπία στον τομέα των σχέσεων ή σας σώζει από τα χειρότερα.

Ταύρος

Η περίοδος είναι επεισοδιακή και προβλέπεται ότι θα φέρει ταραχές στον χώρο της εργασίας σας. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι την ώρα των επεισοδίων που θα σας ταράξουν ψυχολογικά. Ενισχύστε την άμυνά σας και καλλιεργήστε την προνοητικότητα χωρίς όμως να είστε προκατειλημμένοι στο κάθε σας βήμα. Ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό θα σας απογοητεύσει σε ένα αισθηματικό θέμα και θα φέρει καθυστερήσεις τις οποίες υποψιάζεστε. Στην περίπτωση αυτή καλό είναι να αναπτύξετε εναλλακτικές. Ότι και να γίνει είναι μπόρα και θα περάσει αρκεί να μην κάνετε λάθος κινήσεις ή να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε κίνδυνο.

Δίδυμοι

Όπως όλοι έτσι και εσείς θα επηρεαστείτε από τις εξελίξεις της εβδομάδας που ακολουθεί. Ο Άρης από τον Ζυγό σας κάνει πιο ανταγωνιστικούς στις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και πιο διπλωμάτες όταν βλέπετε τα αδιέξοδα που θέτουν τρίτοι. Ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει τις συνεργασίες και περιορίζει αυτά που περιμένετε να εισπράξετε. Ωστόσο η Αφροδίτη στον Τοξότη και οι Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο, εξασφαλίζουν τα απαραίτητα και σας βοηθούν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, ή ακόμα και να μην τις αισθανθείτε καθόλου. Κινηθείτε οργανωμένα στις επιδιώξεις σας, μην ρισκάρετε πουθενά και ακολουθήστε γνώριμες διαδικασίες και γνώριμες διαδρομές.

Καρκίνος

Παρά τις δυσκολίες της εποχής, πρακτικά και ψυχολογικά θα μπορέσετε να σώσετε τα κεκτημένα σας ή να διατηρήσετε σε αρμονία τις σχέσεις σας με τους άλλους. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, ελέγχετε τους φόβους και τις αγωνίες σας, μην είστε υπερβολικοί στις υποχωρήσεις, διεκδικήστε τα δικαιώματα σας τόσο στην οικογένεια όσο και στον τομέα της εργασίας. Μην έχετε ελπίδες για βελτίωση των οικονομικών σας προς το παρόν και μην στηρίζεστε σε υποσχέσεις που κάποιοι θα σας δώσουν γιατί απλά δεν μπορούν να τις εκπληρώσουν. Προστατέψτε επίσης την υγεία σας, σωματική και ψυχική!

Λέων

Η εβδομάδα αυτή έχει μεγάλη πιθανότητα παρεξηγήσεων στις συναλλαγές σας και στις συναναστροφές σας και περιπλοκών στα οικογενειακά σας ζητήματα. Η Νέα Σελήνη στις 6 θα σας επηρεάσει ψυχολογικά και κάποιους και πρακτικά. Μεριμνήστε για την ασφάλεια της δουλειά σας και αποφύγετε τις διαμάχες με τους δικούς σας ανθρώπους. Νομικές υποθέσεις, σπουδές και ταξίδια θα πρέπει να προσεχτούν ιδιαίτερα. Αποφύγετε να δώσετε λάθος εντυπώσεις σε όσους δεν σας ξέρουν, αρκεστείτε σε ότι καλό μπορεί να σας δοθεί στα ερωτικά, αγωνιστείτε μεθοδικά για τους επαγγελματικούς σας σκοπούς με στόχο το χειμώνα που θα έρθει.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στις 6 θα διαταράξει το αίσθημα της οικονομικής και της συναισθηματικής σας ασφάλειας. Κάποια γεγονότα θα εκδηλωθούν αιφνίδια, σχόλια και παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν ενώ η δυσαρμονική όψη του Άρη με το ζώδιο σας θα καλλιεργήσει εμπόλεμο κλίμα σε οικογένεια και εργασία. Ενισχύστε τις ασφαλιστικές σας δικλίδες και αποφύγετε λόγια που δεν καταλήγουν πουθενά. Μην καταγίνεστε επίσης με ανθρώπους που έχουν κακές προθέσεις, ή στην καλύτερη περίπτωση δεν είναι κατάλληλοι για να συνομιλήσουν ή να συνεργαστούν μαζί σας. Ελέγχετε την ασφάλεια των χρημάτων σας και μην υποκύπτετε σε συναισθηματικούς εκβιασμούς που στο τέλος σας αφήνουν εκτεθειμένους.

Ζυγός

Εβδομάδα Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας που σας επηρεάζει και πυροδοτεί ζητήματα τα οποία παρέμεναν στάσιμα εδώ και καιρό. Οι περισσότεροι είστε αποφασισμένοι να δοκιμαστείτε στην αρένα της καθημερινότητας και ακονίζετε τα όπλα σας για κάθε ενδεχόμενο. Πολλοί θα εκπλαγούν με την αλλαγή στάση σας και άλλοι θα φροντίσουν να σας πλησιάσουν σκόπιμα. . Και επειδή έχετε ξαναπεράσει τέτοιες εμπειρίες ξέρετε πώς να τις αντιμετωπίσετε. Το καλό είναι ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη και σας προφυλάσσει και σας βοηθά. Εκείνο που πρέπει να ελέγχετε είναι την παρόρμηση σας. Μια λάθος κίνηση ή επιλογή μπορεί να έχετε μακροπρόθεσμες δυσάρεστες συνέπειες. Αποφύγετέ την πάση θυσία!

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα επηρεάσει πολύ το υποσυνείδητο, την ψυχή σας και θα υποστηρίξει τον ορίζοντα της ελπίδας και της πίστης σας για το μέλλον. Τα γεγονότα, όσο και αν διογκωθούν, θα σας παρακινήσουν να τα αντιμετωπίσετε με άλλα μέσα, πιο αποτελεσματικά Ο ανάδρομος Ερμής από τον Ζυγό χρειάζεται προσοχή καθώς αρκετές φορές και εντελώς ακατάλληλα θα οξύνει την νευρικότητά σας. Φροντίστε να κινηθείτε ψύχραιμα και μάθετε να περιμένετε χωρίς αυτό να σας ενοχλεί. Ο Άρης, επίσης στη διαδρομή του στον Ζυγό, έχει δυο εκδοχές, σε κάποιους φέρνει χρήματα και σε κάποιους οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν που γίνονται πιεστικές για την εξόφληση τους. Στη δεύτερη εκδοχή μπορείτε να πετύχετε μια πίστωση χρόνου. Ερωτικά οι κίνδυνοι δεν θα λείψουν αρκεί να μην τους ερεθίσετε περισσότερο με την δική σας κατάλληλη αντίδραση.

Τοξότης

Η εβδομάδα φωτίζεται από Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 7 του μήνα και επηρεάζει όλη τη γκάμα των δραστηριοτήτων σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους εξελίσσονται και οι περισσότερες βελτιώνονται μέσα από αμοιβαία εκτίμηση. Οι σχέσεις που εξυπηρετούν σκοπιμότητες φαίνεται να αποδίδουν καρπούς, αλλά δεν ασχολείστε πολύ με αυτές. Ταξίδια και μετακινήσεις μπαίνουν στο πρόγραμμα, έστω και αν η προοπτική πραγματοποίησή τους είναι για κάπως αργότερα. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και ενισχύει τη φυσική σας κατάσταση, τη γοητεία, αλλά και τα αισθήματά σας. Οι ελεύθεροι μπορείτε να πλησιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ σε άλλους τομείς, ενισχύεται και ο παράγοντας της τύχης. Επομένως, επιδιώξτε αυτά που θέλετε και στους πρακτικούς τομείς και απολαύστε ποιοτικό χρόνο με όποιον σας συγκινεί και σας ευχαριστεί.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη της εβδομάδας θα επηρεάσει την επαγγελματική και την αισθηματική σας ζωή. Μια σειρά από αιφνίδια περιστατικά θα σας διατηρήσουν σε εγρήγορση και σε νευρικότητα. Μετατίθεται η πραγματοποίηση ενός σχεδίου και αυτό γιατί σας παρουσιάζεται μια πιο δελεαστική ευκαιρία ή πρόταση που χρειάζεται τη δική σας επεξεργασία. Ασχοληθείτε με ότι φαντάζει θετικό για το μέλλον αλλά αποφύγετε να φανερώσετε τον ενθουσιασμό σας. Οικονομικά θα χρειαστεί να είστε εγκρατείς, να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις και να καλύψετε τις ανάγκες κάποιου παιδιού ή άλλου αγαπημένου ανθρώπου. Αισθηματικά θα υπάρξουν καλές στιγμές με τον σύντροφό σας και αυτό όταν εσείς αποφασίσετε να ξεκολλήσετε από την εργασία ή από μια ιδιότυπη καθημερινότητα που οι άλλοι δίπλα σας, την αντιλαμβάνονται διαφορετικά. Οι ελεύθεροι ενθαρρύνετε τα αισθήματα κάποιου ανθρώπου που κάτι θέλει να σας πει αλλά δεν ξέρει πώς!

Υδροχόος

Τα πράγματα είναι ανάστατα και νευρικά σε όλο τα μήκος αυτής της εβδομάδας. Οι περισσότεροι έχετε μια αίσθηση ανικανοποίητου, αλλά με μια δεύτερη ματιά, καταλαβαίνετε ότι σας δίνονται νέες ευκαιρίες, τις οποίες δεν είχατε σκεφτεί. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ανανεώνει τον ψυχισμό σας, ενισχύει την ερωτική σας διάθεση και λειτουργεί μαγνητικά για τους άλλους απέναντί σας. Αναθαρρήστε λοιπόν, βγείτε από μια ιδιότυπη απαισιοδοξία και αποφύγετε να φυλακίζετε τα αισθήματά σας για κάποιον άνθρωπο, μόνο και μόνο γιατί είχατε μια δυσάρεστη εμπειρία στο παρελθόν. Παρόλα αυτά έχετε κάποιες εξυπηρετήσεις, είστε πιο προνομιούχοι από τους άλλους σε διεξόδους μετακίνησης και ψυχαγωγίας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους περισσότερους από εσάς. Τέλος προσέξτε λίγο καλύτερα το τι διαδραματίζεται στην δουλειά σας αυτές τις μέρες.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό επηρεάζει την αισθηματική σας ζωή και σας προσφέρει καλές ευκαιρίες να εξελίξετε μια σχέση η οποία σκοντάφτει σε πρακτικές λεπτομέρειες. Δείτε τα πράγματα αλλιώς και δώστε περιθώρια απεμπλοκής από θεωρητικά σενάρια που δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας. Η εργασία φαίνεται πως γίνεται πιο ουσιαστική, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε ρίξει όλο το βάρος των προσπαθειών σας εκεί. Υπηρετήστε λοιπόν τις σκοπιμότητες και εκτελέστε τα καθήκοντα σας σωστά. Φανείτε ευέλικτοι στην προσωπική σας ζωή ανεχόμενοι τις εκρήξεις ή την ιδιοτροπία της οικογένειας. Δεν είναι ώρα για πείσματα και αντεκδικήσεις που επιβαρύνουν τον ψυχισμό των παιδιών.

πηγή: athensmagazine.gr