Celebrities που άλλαξαν δουλειά λόγω κρίσης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορεί να ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς στον χώρο του τραγουδιού, της υποκριτικής και της τηλεόρασης, αλλά η οικονομική κρίση τους το «χάλασε».

Έτσι, επέλεξαν ν’ αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό και να κάνουν κάτι που θα τους αποφέρει χρήματα χωρίς άγχος.
Ο Σάββας Πούμπουρας έγινε γνωστός μέσα από την τηλεόραση, ενώ έπαιζε μουσική σε μαγαζιά. Φέτος το καλοκαίρι, άνοιξε την δική του καντίνα σε παραλία της Άνδρου και μάλιστα έφτιαχνε ο ίδιος τα σάντουιτς. Με το χαμόγελο στα χείλη και ακομπλεξάριστος εξυπηρετεί τους πελάτες τους που πάνε για μπανάκι.

Η Άντα Λιβιτσάνου έγινε γνωστή μέσα από επιτυχημένες σειρές, ενώ ασχολήθηκε και με το τραγούδι. Όταν η οικονομική κρίση έκανε αισθητή την παρουσία της, η Άντα αποφάσισε ν’ ανοίξει το δικό της ζαχαροπλαστείο και να φτιάχνει μόνη της τα γλύκά.

Ο Νεκτάριος Σφυράκης έκανε επιτυχία στο τραγούδι την δεκαετία του ΄90. Στην συνέχεια έκανε την δική του οικογένεια και έβαλε στην άκρη την μεγάλη του αγάπη χωρίς να την αφήσει, ενώ παράλληλα δουλεύει ως ασφαλιστής.

Η γραμματέας της Άννα Παναγιωτοπούλου στο «Ντόλτσε Βίτα» Γαλήνη Τσεβά εδώ και μερικά χρόνια έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και παίζει μουσική σε μαγαζιά της Αθήνας, ενώ για ένα διάστημα εργάστηκε και ως σερβιτόρα.

Η Ναταλία Δραγούμη αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το catering και σήμερα έχει δική της αλυσίδα. Παράλληλα ασχολείται με την υποκριτική όταν έχει κάποια καλή πρόταση, Στο πλευρό της ο σύζυγός της με τον οποίο έχουν κοινά όνειρα και συνεργάζονται με επιτυχία.

Η Έλενα Παπαβασιλείου έκανε την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή του Epsilon «Γυναίκες». Έκτοτε δεν είχε κάποια πρόταση και αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και σήμερα εργάζεται στο γραφείο τύπου γνωστού εκδοτικού οίκου.
Τον Νίκο Μίχα τον γνωρίσαμε μέσα από το Fame story. Η πορεία του στο τραγούδι δεν ήταν αυτή που περίμενε γι’ αυτό αποφάσισε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στην ιατρική. Σήμερα, εργάζεται ως γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο.

Πηγή:gossip-tv.gr