Τραγικό: Στα όρια της απόλυτης φτώχειας πασίγνωστη ηθοποιός!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τους άφησε όλους άφωνους. Μπορεί σήμερα να γνωρίζει την απόλυτη δόξα, όμως στο παρελθόν δεν ήταν όλα στρωμένα με ροδοπέταλα. Για την ακρίβεια μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της παραδέχτηκε πως έφτασε στα όρια της απόλυτης φτώχειας.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «How To Get Away With Murder» Viola Davis εξομολογήθηκε για τη μάχη της με την πείνα. Η ηθοποιός είναι πρέσβειρα του οργανισμού Hunger Is και εκμυστηρεύτηκε τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε στην ανέχεια.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα γιατί σαν παιδί έχω πεινάσει. Μεγάλωσα μέσα στη φτώχεια, αλλά δεν είναι μόνο τα φτωχά παιδιά που υποφέρουν από νοικοκυριά που δεν έχουν να φάνε. Είναι και η μεσαία τάξη. Είναι η εργαζόμενη τάξη και όταν είσαι πεινασμένος, δεν είσαι λειτουργικός.

Ενώ, μίλησε ακόμα για την ντροπή όσων πεινούν.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο δύσκολο είναι να μιλήσεις για το γεγονός ότι ήσουν ένα παιδί που πεινούσε. Ήταν το μεγάλο μυστικό. Μόνο πρόσφατα κατάφερα να παραδεχτώ πως θα έψαχνα στα σκουπίδια ή θα έκλεβα από το μαγαζί στη γωνία γιατί πεινούσα. Θα με έπαιρνε ο ύπνος στο σχολείο καθημερινά γιατί δεν είχαμε τίποτα. Τα πεινασμένα πρωινά φέρνουν κουρασμένες ημέρες.» περιγράφει η ηθοποιός.

[g_youtube v="C36Pc6kuam"]

Πηγή: youweekly.gr