Πρώτη εμφάνιση της Βανδή: Κεφάτη στις πίστες μετά τον χωρισμό της – «Τώρα χαμογελάω»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επέστεψε στις πίστες η Δέσποινα Βανδή, μετά το διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη με την γνωστή τραγουδίστρια να ερμηνεύει στην Κύπρο: «Τώρα χαμογελάω»

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έπειτα από τη γνωστοποίηση του χωρισμού της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, έκανε η Δέσποινα Βανδή, καθώς επέστρεψε στις πίστες η γνωστή τραγουδίστρια.

Σημειώνεται ότι η γνωστή τραγουδίστρια επέστρεψε στις πίστες, ξεκινώντας τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις στην Κύπρο, μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Ο PR manager, Χάρης Σιανίδης, ανέβασε στιγμιότυπα από την εμφάνιση της τραγουδίστριας, η οποία τα έδωσε όλα στην πίστα για να φτιάξει τη διάθεση του κόσμου.

Με κέφι, η Δέσποινα Βανδή ξεσήκωσε τους θαμώνες του μαγαζιού. «Πάμε να περάσουμε μία πολύ όμορφη βραδιά. Εγώ είμαι εδώ για να σας φτιάξω τη διάθεση» είπε η γνωστή τραγουδίστρια σε όσους έσπευσαν στην πρεμιέρα της και στη συνέχεια τραγούδησε «Πως υπάρχει ζωή και μετά από σένα». Τραγούδησε επίσης και «Τώρα χαμογελάω», με τον Χάρη Σιανίδη να σχολιάζει: «Η Δέσποινα στα καλύτερά της!».