Φρίκη: Βίαζε την ανήλικη κόρη του μπροστά στα αδέρφια της


Βίαζε την ανήλικη κόρη του μπροστά στα αδέρφια της – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση. Σάλος στη Φωκίδα από την αποκάλυψη της κόλασης που βίωναν τρία ανήλικα παιδιά, στα χέρια του πατέρα τους.

Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ο 42χρονος πατέρας στην Φωκίδα που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα τρία ανήλικά παιδιά του, ενώ ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της μίας κόρης του. Η τραγωδία αποκαλύφθηκε την περασμένη Δευτέρα, όταν την αρρωστημένη δράση του κατήγγειλαν στο ΑΤ Ευπαλίου τα ίδια του τα παιδιά. Είχε προηγηθεί σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο, κατά το οποίο ο 42χρονος ξυλοφόρτωσε τα τρία του παιδιά υπό την επήρεια μέθης, ενώ στη συνέχεια η 14χρονη αποκάλυψε ότι εδώ και μήνες βίωνε και τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας ο 42χρονος παρέμεινε κρατούμενος μέχρι την εκδίκαση του αυτοφώρου, εν αναμονή των ιατροδικαστικών εξετάσεων που επιβεβαίωσαν τον εφιάλτη των τριών παιδιών και ειδικά της 14χρονης. Φωκίδα

Φωκίδα – Ένταλμα σύλληψης

Άμεσα εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον Ανακριτή καθώς προέκυψαν οι κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της κατ’ εξακολούθησης ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου μικρότερο των 14 ετών και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών και τη Δευτέρα ο 42χρονος αναμένεται να πάρει το δρόμο για Φυλακή της χώρας.

Σημειώνεται πως όλα τα παιδιά του 42χρονου είναι ανήλικα, ηλικίας από 10 έως 16 ετών. Στενοί συγγενείς τους, εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα ώστε να αναλάβουν την επιμέλεια των παιδιών. Τα παιδιά του 42χρονου έχουν βιώσει βίαια σκηνικά , καθώς έβλεπαν συνεχώς τις αποτρόπαιες πράξεις του και σίγουρα πρέπει να βρεθεί άμεσα ένα καλύτερο περιβάλλον για εκείνα .

Οι συυγενείς τους δεν έχουν σκοπό να αφήσουν αλλού την επιμέλεια τους και «παλεύουν» να επιμεληθούν οι ίδιοι των παιδιών και να τα βιηθήσουν , να «ξεφύγουν» από όλες αυτές τις τραυματικές εμπειρίες τις οποίες έχουν ζήσει τόσο καιρό.