Μελίνα Ασλανίδου: Συγκλονίζει η ανάρτησή της για τον θάνατο του αδερφού της σε ηλικία 20 ετών


Δύσκολη είναι η σημερινή ημέρα για την Μελίνα Ασλανίδου, καθώς πριν από 21 χρόνια έφυγε από τη ζωή του ο αδερφός της Ανέστης σε ηλικία 20 ετών.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε αναφερθεί παλαιότερα στον πρόωρο χαμό του αδερφού της τονίζοντας μεταξύ άλλων:Ο χαμός του αδερφού μου είναι κάτι που δεν θέλω να το πολυκουβεντιάζω, αλλά ήταν καθοριστική στιγμή στη ζωή μου. Συνέβη το 2000, προτού βγω στη δισκογραφία, και ήταν ουσιαστικά η ώθηση που χρειαζόμουν για να αλλάξω πράγματα στη ζωή μου, που αλλιώς δεν θα άλλαζα. Γιατί να θέλω να κάνω γκρουπ; Γιατί να θέλω να φύγω από τη Θεσσαλονίκη; Μια χαρά περνούσα. Έκανα αυτό που αγαπούσα και δεν ήθελα να γίνω σταρ, δεν με απασχολούσε η καριέρα. Εγώ να τραγουδάω ήθελα μόνο. Η ψυχή μου διψούσε να τραγουδά… Η μουσική ήταν ο μόνος χώρος μέσα στον οποίο ένιωθα ασφάλεια και σιγουριά. Όταν τραγουδούσα ήταν σαν να γλιστρούσε όλος ο πόνος από πάνω μου…”

Η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον αδερφό της. Συγκεκριμένα κοινοποίησε μια φωτογραφία του και έγραψε: «Σαν σήμερα… 25 Μαΐου. Ανέστης Ασλανίδης του Παρασκευά και της Ανατολής… Εσύ πρίγκιπα της καρδιάς μου… Αιώνια η μνήμη σου».