ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ – ΣΕΦΕΡΛΗΣ: Υβριστικά σχόλια από τους θαυμαστές του στο Facebook!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τον ύπνο του έχει χάσει ο Μάρκος Σεφερλής από κύμα εξοργισμένων θαυμαστών του, που αντιδρούν με την απόφασή του να κάνει μια παράσταση βασισμένη στην ατάκα «Αγάπη μόνο» που έλεγε παίκτης του «Ραντεβού» στο Star.

Η σελίδα του Μάρκου Σεφερλή στο Facebook, εδώ και καιρό, έχει γεμίσει από υβριστικά μηνύματα.

Η επιλογή του για την νέα του επιθεώρηση στο Δελφινάριο εξόργισε τους θαυμαστές του.

«έχεις τελειώσει», «δεν πρόκειται να σε ξαναδούμε στο θέατρο», «Δίνουμε νόημα σε ένα χαζό παιδί, αφιερώνοντας μια παράσταση που παραπέμπει σε αυτό το ψώνιο. Χαζομάρες. Κρίμα το ταλέντο να πηγαίνει χαμένο», «Έλεος, δεν θα ξαναπάω, δεν θα τον ξαναδώ», «Ερχόμασταν κάθε χρόνο μεγάλες παρέες, αλλά μετά από αυτό και τη γελοία παράσταση που είδαμε τον χειμώνα στο ΠΕΡΟΚΕ, δεν ερχόμαστε ούτε τσάμπα να μας βάλεις!...» «Ανόητε Σεφερλή, πήγε 2016 και ακόμα με ανεκδοτάκια κάνεις παραστάσεις. Κατάλαβε επιτέλους ότι κάνεις τους περισσότερους να νιώθουν άβολα με το ρατσιστοχιούμορ σου».

«Κάποια πράγματα έχουν καταντήσει τουλάχιστον ανούσια και ενοχλητικά. Προσπαθείς με κόπο να βγάλεις μισό αστείο. Ο κωμικός με ταλέντο δεν βασίζεται στο να  κοροϊδεύει για να κάνει χιούμορ. Αυτό το κάνει καλύτερα ένα παιδάκι 10 ετών!».

«Έχεις τελειώσει και δεν το ξέρεις. Γι' αυτό δεν σε βλέπουν πια και στην τηλεόραση. Πόσο θα επαναλαμβάνεσαι πλέον με αστειάκια που προσβάλουν τη νοημοσύνη μας. Αυτό τελικά είναι το επίπεδο σου, ο «Αγάπη μόνο». Ένα προβληματικό παιδί».

Καθημερινά, ο Μάρκος Σεφερλής, εδώ και καιρό, κατεβάζει από τον «τοίχο» της σελίδας του δεκάδες υβριστικά μηνύματα.

Πηγή: Full Life

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/