ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ: «Από σήμερα θα δηλώνω επαγγελματίας ομοφυλόφιλος»


Ο γνωστός καλλιτέχνης δήλωσε επαγγελματίας ομοφυλόφιλος, ενώ μίλησε και για την υπόθεση Λιγνάδη. Ο ίδιος φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «Το πρωινό». Ο δημοφιλής τραγουδοποιός πρώτα παρατήρησε ότι, όποιο κανάλι κι αν άνοιγε χθες, έβρισκε μπροστά του τον Αλέξη Κούγια. Στη συνέχεια, ο Φοίβος Δεληβοριάς σχολίασε τις δηλώσεις τουν γνωστού δικηγόρου. Αναλυτικότερα:

Φ. Δεληβοριάς: Τι είπε αρχικά

«Ο δικηγόρος εκφράζει τις απόψεις του πελάτη του» επισήμανε ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο οποίος επιχείρησε να θέσει στο μικροσκόπιο αυτές ακριβώς τις απόψεις.

«Τι μας λέει ο κύριος Κούγιας; Ότι όποιος είναι ομοφυλόφιλος ή έχει εξωσυζυγική σχέση είναι “επαγγελματίας”, άρα αναξιόπιστος. Άρα αν δει ένα φόνο, η μαρτυρία του δεν έχει αξία. Ο κύριος Λιγνάδης επιτρέπει να βγαίνει ο δικηγόρος του και να λέει τέτοια πράγματα. Επίσης ο κύριος Λιγνάδης, ο δικηγόρος του δηλαδή, μπλέκει η ομοφυλοφιλία, που είναι μια ελεύθερη ερωτική προτίμηση, με την παιδεραστία, που είναι ένα ειδεχθές και ποινικό κολάσιμο έγκλημα, και με τον βιασμό, που είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Υπάρχει εδώ ένα μεγάλο σκάνδαλο. Ο άνθρωπος που επελέγη από την κυβέρνηση να είναι το σύμβολο του θεάτρου βγαίνει και λέει αυτά. Οι απόψεις του είναι αυτές. Πιθανόν να τις δίδασκε και στα παιδιά.

Ότι η ομοφυλοφιλία είναι επάγγελμα. Οι ομοφυλόφιλοι είναι αναξιόπιστοι πολίτες. Δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει κάνει ο κύριος Λιγνάδης, όμως αυτό που έγινε εχθές είναι ένα έγκλημα. Είναι ήδη ένας βιασμός. Και της πραγματικότητας. Και των θυμάτων. Και των ανθρώπων όλων που πρόκειται να μιλήσουν. Ξέρουμε γιατί επελέγη ο κύριος Κούγιας και γιατί βγαίνει στα κανάλια και λέει αυτά τα πράγματα. Το κάνει για να φοβηθούν αυτοί που μίλησαν και αυτοί που προτίθενται να μιλήσουν και το σκέφτονται διότι βλέπουν την εικόνα αυτής της κοινωνίας που εκπροσωπεί ο κύριος Κούγιας», είπε στη συνέχεια, ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Οι δηλώσεις του Φοίβου Δεληβοριά για την υπόθεση Λιγνάδη.

«Το άλλο σκάνδαλο είναι ότι ο κύριος Λιγνάδης την Τρίτη πολιτικοποίησε ο ίδιος την υπόθεσή του. Δηλαδή είπε ότι είμαι εδώ διότι υπάρχει μια σκευωρία εναντίον της κυβέρνησης και της επένδυσης στο Ελληνικό. Αυτό είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο. Αυτός ο άνθρωπος βγαίνει και συνδέει κατ’ αυτόν τον τρόπο το όνομά του με την κυβέρνηση. Και δεν είδα κανένα κυβερνητικό στέλεχος να βγαίνει να διαμαρτυρηθεί γι’ αυτά που είπε ο κύριος Κούγιας, και πιστεύει ο κύριος Λιγνάδης, στην τηλεόραση».

Και ολοκλήρωσε την παρέμβασή του δηλώνοντας ότι «μέχρι να τελειώσει αυτή η δίκη εγώ θα δηλώνω επαγγελματίας ομοφυλόφιλος», ανέφερε ο Φοίβος Δεληβοριάς.

ΠΗΓΗ:  enimerotiko.gr