Ξέσπασμα Πηνελόπης Αναστασοπούλου: «Πάνε να καλύψουν τα τέρατα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ξέσπασε στο instagram σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, κάνοντας λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τον Αλέξη Κούγια, ώστε να καλύψουν τα τέρατα.

Οι δηλώσεις του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια για τον εντολέα του, Δημήτρη Λιγνάδη, προκάλεσαν τις οργισμένες αντιδράσεις πολλών καλλιτεχνών και όχι μόνο. Οι ισχυρισμοί του συνήγορου του σκηνοθέτη για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους» που είπαν «ψέματα», σχολιάστηκαν από πολλούς, μεταξύ άλλων και του δικηγόρου των θυμάτων, ως μία προσπάθεια να εκφοβίσει τους μάρτυρες.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου ξέσπασμα

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία κατήγγειλε την δική της τραυματική εμπειρία στο ΣΕΗ, περί σεξουαλικής παρενόχλησης από πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη, στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των θυμάτων και όπως υπογράμμισε, είχε μιλήσει στην αστυνομία για την υπόθεση Λιγνάδη.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Πάνε να καλύψουν τα τέρατα και να αποπροσανατολίσουν”

Η ηθοποιός μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, με instastory στον προσωπικό της λογαριασμό, κάνει λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού.

«Ο δικηγόρος του Λιγνάδη βρήκε λέει τη δικογραφία, τηλεγράφημα. Είναι φήμες οι μάρτυρες και τα στοιχεία λέει. Υποσχέθηκε στον πατέρα του να μην υπερασπιστεί ποτέ παιδεραστή, λέει. Πάνε να καλύψουν τα τέρατα και να αποπροσανατολίσουν… Έκκληση σε όποιον έχει βλάψει και σε όποιον έχει στοιχεία να τα παρουσιάσει τώρα. Δε διανοούμαι άλλη τροπή από την αυτονόητη. Είμαι μαζί σας. Μη φοβάστε πια» είπε και παρότρυνε τα θύματα να μιλήσουν.

ΠΗΓΗ: enimerotiko.gr