Ελένη Φουρέιρα: «Ήρθα από την Αλβανία 8 ετών- Θυμάμαι τις σφαίρες να περνούν μέσα από το σπίτι μου»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


​Για τα εξαιρετικά δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, μίλησε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Το Πρωινό» η Ελένη Φουρέιρα.

Η ίδια, όταν ήταν οκτώ ετών αντί να παίζει ανέμελη με τις φίλες της χωρίς έγνοιες, ζούσε φοβισμένη μιας και στη χώρα της, την Αλβανία γινόταν Εμφύλιος Πόλεμος.

«Θυμάμαι να είμαστε όλοι μαζί με την μητέρα μου και οι σφαίρες να περνάνε μέσα στο σπίτι μας. Η μητέρα μου για να μην τρομάξουμε μας έλεγε πως παίζουμε πόλεμο. Θυμάμαι τα πάντα από εκείνη την περίοδο» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια εμφανώς συγκινημένη και συνέχισε:

«Εγώ όταν περνούσα από το Ελληνικό είδα πολλά παιδιά τα οποία και ήταν στην ηλικία που ήμουν και εγώ όταν έφυγα από τη χώρα μου, να κάθονται κάτω στο δρόμο. Άνοιξα το παράθυρο του αυτοκινήτου μου και τους χαιρέτησα. Μου χαμογέλασαν και εκείνα. Έτσι ήμουν και εγώ όταν έφυγα από τη χώρα μου που είχε πόλεμο. Τα παιδιά έρχονται για μία καλύτερη ζωή και νομίζουν πως η χώρα που πάνε είναι μαγική. Το έχω βιώσει απόλυτα αυτό και ξέρω πως είναι να φεύγεις από μία χωρά στην οποία γίνεται πόλεμος και πέφτουν σφαίρες. Ξέρω πώς είναι ο πατέρας σου να σε περιμένει σε άλλη χώρα και εσύ με την μάνα και τις αδελφές σου να προσπαθείτε να έρθετε μαζί και εκείνη να είναι με το όπλο στο σπίτι για να σας προστατέψει…».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Σπυράγγελο Λυκούδη με τον οποίο και είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια!

«Είναι δουλευταράς έξυπνος και έχει κάτι να σου πει. Γνωριστήκαμε από κοινή παρέα. Εκείνος έκανε το πρώτο βήμα και εγώ αντιστάθηκα πολύ».

star

br