Ο δικηγόρος του Λιβιεράτου ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ το ποσό της διατροφής που δίνει στα παιδιά του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο δικηγόρος του Λάμπη Λιβιεράτου μίλησε για την απόφαση του τραγουδιστή να ζητήσει διά της δικαστικής οδού τη συνεπιμέλεια των ανήλικων κορών του με την Εύη Αδάμ, ώστε να ενημερώνεται και να δίνει την έγκρισή του σε ό,τι έχει να κάνει με αυτές.

«Με τη συνεπιμέλεια, οι δύο γονείς θα αποφασίζουν από κοινού για όλα τα θέματα που αφορούν στην ανατροφή, αλλά και στις δραστηριότητες των ανήλικων τέκνων τους», εξήγησε o Φοίβος Βρέττας στο people, που ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες.

Παράλληλα, ο κ. Βρέττας μίλησε και για την διατροφή την οποία δίνει ο Λάμπης στην πρώην σύζυγό του: «ο εντολέας μου, εξήγησε στην πρόεδρο πως τα 300 ευρώ που προτείνει είναι μέρος των χρημάτων που θα δίνει, αφού παραλλήλως καταβάλλει και άλλα χρηματικά ποσά για τις δραστηριότητες των παιδιών, όπως το φροντιστήριό τους, τη φυσιοθεραπεία της μεγάλης του κόρης, καθώς και έξοδα ένδυσής τους, αλλά και διατροφής εκτός σπιτιού. Γι’ αυτό και η πρόεδρος όρισε ως ποσό διατροφής και για τα δύο παιδιά εκείνο των 600 ευρώ, μολονότι η τέως σύζυγός του πρότεινε στην πρόεδρο 2.000 ευρώ, τα οποία για εκείνη αποτελούν τα απαραίτητα μηνιαία έξοδα των παιδιών».