Λιβιεράτος-Αδάμ: Λεπτομέρειες από τη δικαστική τους διαμάχη για τη διατροφή των παιδιών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως είναι γνωστό, ο Λάμπης Λιβιεράτος με την Εύη Αδάμ θα βρεθούν στα δικαστήρια.... Μετά και τη φωτογράφιση της Εύης Αδάμ με τις κόρες τους, Νεφέλη και Δανάη, για λογαριασμό γνωστής εταιρίας κοσμημάτων και ο τραγουδιστής διεκδικεί τη συνεπιμέλεια των παιδιών.

Το ζευγάρι όμως έχει βρεθεί στα δικαστήρια και στο παρελθόν για την διατροφή που πρέπει να καταβάλλει στην πρώην σύζυγό του ο Λάμπης, αφού μετά τον χωρισμό τους το ποσό που είχε αρχικά επιδικαστεί άγγιζε τα 1.000 ευρώ και για τα δύο παιδιά. Εκτοτε βέβαια μεσολάβησαν πολλά -η κατάθλιψη, η νοσηλεία του κ.ά.- και δεδομένης της ασυνέπειας του τραγουδιστή που μία την κατέβαλε και δέκα όχι, το ζευγάρι οδηγήθηκε ξανά στα δικαστήρια.

«Κύριε Λιβιεράτε, πόσο είναι το εισόδημά σας;» ρωτά η πρόεδρος που μέχρι τότε άκουγε προσεκτικά όλες τις καταθέσεις των μαρτύρων και εμπλεκομένων θέτοντας συγκεκριμένες ερωτήσεις. «2.000 ευρώ κατά μέσο όρο», ήρθε η απάντησή του, προσθέτοντας βέβαια ότι υπάρχουν περίοδοι δουλειάς και αναδουλειάς, και ότι στο περίπου υπολογίζεται μηνιαίως το προαναφερθέν ποσόν. «Ποιες είναι οι ανάγκες σας;» συνεχίζει η πρόεδρος, όπως αναφέρει αυτολεξεί αυτόπτης μάρτυρας. «Εκτός των βασικών αναγκών (για το ενοίκιο στο σπίτι που μένω στο Φάληρο, τη σίτιση, τις ΔΕΚΟ κ.τ.λ.), ξοδεύω αρκετά χρήματα για την εμφάνισή μου, αφού ως καλλιτέχνης και δημόσιο πρόσωπο είναι απαραίτητα για την εικόνα μου», απαντά εκείνος σε μια έκρηξη ειλικρίνειας που μάλλον αιφνιδίασε ακόμα και τον συνήγορό του. «Και ποιο πιστεύετε ότι είναι το ποσό που μπορείτε να δίνετε;», συνεχίζει η πρόεδρος. «300 ευρώ», έρχεται άμεσα η απάντησή του. «Εννοείτε για έκαστη κόρη;» αντερωτά εκείνη. «Οχι, και για τις δύο», αποσαφηνίζει εκείνος. «Αυτό το ποσό, κύριε Λιβιεράτε, τα δικαστήρια δεν το επιδικάζουν ούτε σε ανέργους», είναι η αυστηρή απόκριση της προέδρου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα