Ξεκατινιάσματος… συνέχεια: ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με Μπαλατσινού – Παπανώτα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Να του ζητήσει συγγνώμη η Τζένη Μπαλατσινού αξιώνει ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος άνοιξε νέο επεισόδιο στην κόντρα του με την παρουσιάστρια, χωρίς να παραλείψει να… την «στολίσει» ακόμα μία φορά!

Εμφανώς εκνευρισμένος, ο πανελίστας βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και, αποκαλώντας την παρουσιάστρια «κυρία Φαήλου Μπαλατσινού Μπαμπινιώτη», ανέφερε: «ξεκίνησε μια απρόκλητη επίθεση και δεν ήμουν παρών για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς. Προσπάθησα να αντιμετωπίσω την επίθεσή της με χιούμορ, αλλά επιμένει και με σεξιστικούς χαρακτηρισμούς. Τι εννοεί ακριβώς όταν λέει “η βιολογία δεν είναι πεπρωμένο;”».

«Εγώ για την κυρία Μπαλατσινού, εδώ και δύο δεκαετίες, μιλούσα με καλά λόγια. Κακώς, όπως αποδεικνύεται! Διατηρώ όμως το δικαίωμα να μην αρέσει το αποτέλεσμα των πλαστικών της επεμβάσεων, όπως και διατηρώ το δικαίωμα να σχολιάσω κάποιες προσωπικές της επιλογές που γίνονται δημόσιες, αφού κυκλοφορούν φωτογραφίες», συνέχισε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Λίγο πριν ζητήσει από την παρουσιάστρια να του πει «συγγνώμη», ο πανελίστας ξέσπασε ακόμα μία φορά, λέγοντας: «κάποιες κυρίες που κυκλοφορούν στο Ολυμπιακό Στάδιο τις Παρασκευές και τις βλέπουν μπαταρισμένες -δέκα φορές στην κοιλιά, στο στήθος, παντού- δεν τα κάνουν εν κρυπτώ. Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει! Επίσης, το γονίδιο κάποιων κυριών δεν είναι τόσο ισχυρό για να είναι τόσο πλαστικές! Να σταματήσουν να μας προκαλούν και να μας κουνούν το δάχτυλο! Αλλά εδώ η κα. Μπαλτσινού δεν σεβάστηκε την επί 25 χρόνια ευεργέτιδά της… Θα σεβαστεί εμένα;».

πηγή: Star