ΠΑΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ! Αυτός είναι ο νέος ΚΟΥΚΛΟΣ εφοπλιστής που πολιορκεί την Καινούργιου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βρίσκεται σε μια περίοδο που ακόμη μαζεύει τα... κομμάτια της. Δεν είναι και λίγο πράγμα να βγαίνεις από μια πολύ δυνατή σχέση που κράτησε περίπου τρία χρόνια και λογικά θα έχει αφήσει τα σημάδια της. Η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθεί σιγά-σιγά ξαναβρει το χαμόγελό της και να κοιτάξει μπροστά, όμως ακόμη είναι νωρίς για εκείνη να γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της.

Αυτός είναι και ο λόγος που, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “YES!”, απέφυγε διακριτικά το έντονο φλερτ που δέχθηκε από γνωστό εφοπλιστή. Ένα φλερτ που μάλιστα ήταν πολύ έντονο, όμως δεν είχε... happy end.

Η πολιορκία της παρουσιάστριας ξεκίνησε λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο σε μια έξοδο της παρουσιάστριας με μεγάλη παρέα στα νότια προάστια. Στην παρέα βρισκόταν και ο συγκεκριμένος άντρας που από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για την Κατερίνα. Ένα ενδιαφέρον που πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε φλερτ από το γόη εφοπλιστή ο οποίος “πολιόρκησε” για μέρες την Καινούργιου, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού δεν υπήρξε ανταπόκριση από την πλευρά της όμορφης παρουσιάστριας.

Η αλήθεια είναι ότι η Κατερίνα δεν νιώθει ακόμη έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα όσο κι αν λένε όλοι ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει. Ο χωρισμός της είναι πολύ “φρέσκος”, ενώ από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι γίνονται προσπάθειες για να τα ξαναβρει με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, όσο κι αν οι δυο τους αποφεύγουν να μιλήσουν γι' αυτό. Το “YES!” την προηγούμενη εβδομάδα είχε αποκαλύψει το μυστικό ραντεβού τους στα νότια προάστια, δίπλα στη θάλασσα όπου προσπάθησαν να λύσουν τις παρεξηγήσεις που τους οδήγησαν σε αδιέξοδο. Βέβαια οριστική λύση δεν βρέθηκε, αλλά κανείς από τους δυο δεν θέλει να τελειώσει τόσο απλά αυτό το δυνατό love story που έζησαν τα τρία τελευταία χρόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Γιάννης Βούρος: "Έλεγαν το παιδί μου τέρας γιατί γεννήθηκε χωρίς..."

ΔΕΙΤΕ: Η εμφάνιση του Γιάννη Βούρου στο Πρωινό που μας ΣΟΚΑΡΕ!