ΕΞΑΛΛΗ η Κατερίνα Καινούργιου με τη σύντροφο του Γιάννη Σπαλιάρα-Τι συνέβη;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ιδιαίτερα ενοχλημένη με την σύντροφο του Γιάννη Σπαλιάρα εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης, εξηγώντας on air τι ακριβώς έχει συμβεί.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, η γυμνάστρια Ζωή Τζάνη, ενώ είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στην εκπομπή της, έκλεισε το κινητό της και δεν πήγε ποτέ.

Με την άδεια καρέκλα της Ζωής στο πλευρό της, η Κατερίνα ξέσπασε on camera, λέγοντας: «βλέπετε δίπλα μου μια άδεια καρέκλα! Σε αυτή εδώ τη θέση ήταν κανονισμένο να κάτσει μια γυμνάστρια, η οποία φέρεται – έτσι όπως δηλώνει η ίδια- να είναι η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η κοπέλα αυτή, η οποία ήταν κανονισμένο να έρθει εδώ, εξαφανίζεται! Για δεύτερη φορά! Εμείς έχουμε μία σκαλέτα!… Η συγκεκριμένη κυρία αποφασίζει να μην έρθει στην εκπομπή, χωρίς να ενημερώσει κανέναν και να μη σηκώνει τα τηλέφωνά της! Κάποιοι σύντροφοι ή πρόσωπα που είναι στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον παικτών του Survivor, φέρονται με μεγαλύτερο σταριλίκι από τους ίδιους τους παίκτες του Survivor!».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

[g_youtube v="SycLWT7jlFw"]

Πηγή: peoplegreece.com