Έξι ηθοποιοί – παρουσιαστές που έφυγαν νέοι! Οι ιστορίες τους σόκαραν την Ελλάδα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν πρόλαβαν να χαρούν πολλές χαρές στη ζωή τους, αφού η μοίρα άλλα τους επιφύλασσε. Ο λόγος για έξι νέους ανθρώπους που έφυγαν νέοι από τη ζωή, καθώς μια δύσκολη ή άτυχη στιγμή ήταν για τον καθένα καθοριστική για το τέλος της ζωής του.

Αντώνης Παραράς: Το Alter Ego Του Αντώνη Κανάκη

Σε ένα live στο ΡΟΔΟΝ νομίζεις ότι όλη η Θεσσαλονίκη καταφέρνει να στριμωχτεί σε ένα μαγαζί! Δεν πέφτει καρφίτσα!! Καλεσμένοι οι Active Member και παρουσιαστής ο Παραρμαν!! Κατά κόσμον Αντώνης Παραράς! Η επιτυχία είναι τεράστια και το 1996 ο Κώστας Γιαννίκος τους "ψήνει" να κατηφορήσουν στο αθηναϊκό Star! Με έναν όρο: είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν. Παραράς, Κανάκης, Βακάρος, Μουτάς, Λεάνης, Καλυβάτσης... Δυο Αντώνηδες, τρεις Μιχάληδες κι ενας Σωτήρης βάζουν φωτιά στα Σαββατοκύριακα της τηλεόρασης! Κάπου εκεί κάνει και την παγκόσμια πρώτη του ο Γιάννης Σερβετάς. Τα αθηναϊκά ΜΜΕ, προσπαθούν να καταλάβουν ποιοί είναι οι πιτσιρικάδες που κάνουν τόσο σαματά! Τίποτα, τίποτα δεν τους σταματά... Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν!! Όταν είσαι 25 χρονών, κάνεις την πλάκα σου δουλειά, πληρώνεσαι γι αυτό, συνεργάζεσαι με κολλητούς και θέτεις όρους... ε, είναι εύκολο να πιστέψεις πως "τίποτα δεν σε σταματά"! Κάθε φορά όμως που οι άνθρωποι κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελά! Είναι 5 Φεβρουαρίου του 1997 όταν ο Αντώνης Παραράς, χάνει τη μάχη με τη λευχαιμία!! Δώδεκα ημέρες πριν από τα γενέθλια του άλλου Αντώνη, ο 30 χρονος που "τίποτα δεν τον σταματούσε" θα φύγει από τη ζωή, από το Comfuzio, από την παρέα, αλλά όχι από τις μνήμες και τις καρδιές όσων τον γνωρίσαν. Η εκπομπή θα συνεχιστεί με τον τίτλο ΑΜΑΝ τα επόμενα χρόνια! Οι φίλοι θα σπεύσουν να ερμηνέυσουν τον τίτλο ως "Αντώνη Μας 'φησες Νωρίς". Είναι τόσο συγκινητικό, που ακόμη κι αν δεν είναι έτσι, όλοι επιλέγουμε να το κρατήσουμε στην καρδιά μας με αυτήν την εξήγηση!

Ελευθερία Βιδάκη: Αυτοκτόνησε λόγω έντονης επιλοχείου κατάθλιψης
Ηταν Μάρτιος του 2004, όταν ένοικοι πολυκατοικίας στην Αγία Παρασκευή βρήκαν το άψυχο κορμί της 37χρονης ηθοποιού που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της πηδώντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στον τέταρτο όροφο. Στο ερώτημα των ανακριτικών αρχών «γιατί αποφάσισε να αυτοκτονήσει μια ηθοποιός που από επαγγελματικής πλευράς ήταν επιτυχημένη και δεν έδειχνε να έχει κάποια προβλήματα» την απάντηση φέρεται να έδωσε ο σύζυγός της: «Η επιλόχειος κατάθλιψη την οδήγησε σε αυτό το απονενοημένο διάβημα». Σύμφωνα με διάφορες πληροφορίες, η άτυχη ηθοποιός αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και γι' αυτό τον λόγο είχε νοσηλευτεί.

Κωνσταντίνος Παπαχρόνης: Πέθανε ακαριαία ύστερα από τροχαίο ατύχημα
Έχασε τη ζωή του στα 31 του χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 2ας Δεκεμβρίου 2008 στο κέντρο της Αθήνας, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Αμαλίας με την οδό Ξενοφώντος στο Σύνταγμα. Οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του επί της Αμαλίας με κατεύθυνση προς Συγγρού, κινούμενος κανονικά, όταν ΙΧ που βγήκε από την οδό Ξενοφώντος τον χτύπησε με αποτέλεσμα να ανατραπεί το δίκυκλο. Ο ηθοποιός φορούσε κράνος αλλά χτύπησε πέφτοντας στον αυχένα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο ανερχόμενος ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης αποφοίτησε από τη σχολή του Εθνικού το 2000. Έπαιξε στο ΚΘΒΕ, ξεχώρισε με τον «Κύριο Ρίπλεϊ» και τις παραστάσεις στο Αμόρε, ενώ συμμετείχε σε επιτυχημένα τηλεοπτικά σήριαλ.

Γιώργος Λουκανίδης: Ο κολλητός της Ελένης Μενγάκη
Συγκλονισμένο ήταν το πανελλήνιο όταν έμαθε και για τον τραγικό χαμό του Γιώργου Λουκανίδη, του γυμναστή στον Πρωινό Καφέ.Ήταν το γελαστό παιδί της τηλεόρασης. Γνώρισε την επιτυχία μέσα από τις πρωινές εκπομπές της δεκαετίας του '90 και ήταν πολύ αγαπητός σε όλους. Στις 10 Αυγούστου όμως του 1998 η μοίρα είχε γραμμένα για τον Γιώργο τραγικά σχέδια. Το νήμα της ζωής του κόπηκε ξαφνικά σε τροχαίο που είχε με την μοτοσικλέτα του. Ήταν γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Τάκη Λουκανίδη.

Δημήτρης Βογιατζής: Δεν άντεξε τα χρέη και την ανεργία
Αντικατέστησε τη δεύτερη σεζόν του σίριαλ "Αέρινες σιωπές" τον ηθοποιό Κώστα Αποστολίδη, και είχε συμμετάσχει στις ταινίες «Απόντες» του Νίκου Γραμματικού και «No budget story» του Ρένου Χαραλαμπίδη, ενώ πρωταγωνίστησε και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις. Έβαλε τέλος στη ζωή του, το Σάββατο στις 29 Δεκεμβρίου 2012 στο σπίτι του στο Βόλο. Τον 42χρονο βρήκε κρεμασμένο η μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο καιρό ο ηθοποιός αντιμετώπιζε κάποια ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δεν τα ξεπέρασε και έτσι έβαλε τέλος στη ζωή του! Τα τελευταία δύο χρόνια ο ηθοποιός ήταν «πνιγμένος» σε έναν κυκεώνα οικονομικών προβλημάτων, με την ανεργία να γίνεται ολοένα και πιο σφιχτή θηλιά στον λαιμό του. Ζούσε μοναχικά και με τέτοια αξιοπρέπεια, που δεν του επέτρεπε να βγάζει προς τα έξω ό,τι τον απασχολούσε. Οι κλειστές επαγγελματικές πόρτες που διαρκώς συναντούσε και τα καθημερινά έξοδα που έτρεχαν και γίνονται δυσβάσταχτα στην εποχή μας, εδικά για τους ανέργους, τον έφεραν σε μεγάλη απόγνωση.

Τόμας Πρωτόπαπας: Χτυπήθηκε από όχημα της Αττικής οδού
Μετά από έξι περίπου εβδομάδες στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του ΚΑΤ ο Τόμας Πρωτόπαπας άφησε την τελευταία του πνοή. Τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου 2013 σε τροχαίο ατύχημα στην Αττική Οδό. Για άγνωστους λόγους και ενώ κατευθυνόταν προς το στούντιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Dr Cook» στην οποία θα συμμετείχε, σταμάτησε στη δεξιά λωρίδα της Αττικής Οδού. Τις πρώτες ημέρες οι πληροφορίες ήθελαν τον Τόμας Πρωτόπαπα να σταμάτησε στη δεξιά λωρίδα προκειμένου να τηλεφωνήσει στα γραφεία παραγωγής της εκπομπής και να ζητήσει πληροφορίες για το πώς θα κατευθυνθεί στο στούντιο. Ωστόσο, ο θείος του ηθοποιού, το είχε διαψεύσει αργότερα υποστηρίζοντας ότι το κινητό του ηθοποιού βρέθηκε μέσα στην τσάντα του.
Ενα από τα βαν της Αττικής Οδού ξέφυγε από την πορεία και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του ηθοποιού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.Ο Τόμας Πρωτόπαπας αμέσως μετά το τροχαίο μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση στο κεφάλι. Από τότε μέχρι το απόγευμα της 21ης Μαΐου νοσηλευόταν διασωληνωμένος, σε καταστολή, στην εντατική του ΚΑΤ, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά και να βρουν την κατάλληλη αγωγή στην οποία θα αντιδρούσε ο οργανισμός του νεαρού ηθοποιού. Ο Τόμας Πρωτόπαπας είχε γεννηθεί στις 19 Ιανουαρίου 1988 στη Βρετανία. Ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο μόλις σε ηλικία 14 ετών και αργότερα έγινε ηθοποιός.

Πηγή: parapolitika.gr