Έξαλλη η μητέρα της Ελένης: “Αυτός θα σε βάλει φυλακή”!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ελένη την εμπιστεύεται τυφλά, ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές της. Η μητέρα της κατάλαβε την παγίδα στην οποία παραλίγο να πέσει η κόρη της.

Γύρισε το μάτι της. «Αυτό δεν θα περάσει», είπε και αποφάσισε πλέον να αναλάβει δράση. Τόσο καιρό δεν θέλησε να δώσει σημασία. Τώρα, όμως, ο κόμπος έφτασε στο χτένι και γι' αυτό έγινε και η... έκρηξη. Προσπάθησε να παραμείνει σιωπηλή, όμως δεν μπορούσε.

Η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο.

Μπορεί η στάση της Ελένης να προκάλεσε έκπληξη, αφού άλλαξε τελείως “πολιτική” και άφησε την παθητική στάση που είχε κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια. Πλέον θα στέλνει στα δικαστήρια όποιον θεωρεί ότι με τις πράξεις του προσπαθεί να της κάνει κακό και, όπως αποκάλυψε το «YES!», ήδη η αρχή έγινε με τους επιτήδειους που δημιούργησαν το ψεύτικο προφίλ της στο Twitter. Όχι μόνο τους «έδωσε» κανονικά στον αέρα της εκπομπής της, αλλά είναι αποφασισμένη να κινήσει και όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Ο υπαίτιος

Βέβαια, αυτή η στροφή 180 μοιρών από τη «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης μόνο τυχαία δεν ήταν. Ίσα ίσα που ήταν αναμενόμενη, από τη στιγμή που ανέλαβε δράση ο άνθρωπος που η Ελένη εδώ και πολλά χρόνια έχει αποδείξει ότι εμπιστεύεται τυφλά και του έχει τρελή αδυναμία. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά η μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, εκείνη ήταν που άναψε φωτιές στην παρουσιάστρια και την έπεισε να αντιδράσει δυναμικά.

Πηγή: athensmagazine.gr