ΣΟΚ: Πήγαν να πυροβολήσουν τον Γιώργο Λιάγκα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένιωσε τον απόλυτο τρόμο. Οι στιγμές αυτές θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό του, αφού ένας από τους χειρότερους εφιάλτες του πήρε σάρκα και οστά. Με το στόμα ανοιχτό άφησε τους πάντες ο Γιώργος Λιάγκας όταν πρόσφατα μέσα από την εκπομπή του αποκάλυψε πως λίγο έλειψε να τον πυροβολήσουν και μάλιστα μεσοπέλαγα. 

Ούτε η Φαίη Σκορδά μπορεί να πιστέψει πως η αγάπη του συζύγου της για τη θάλασσα ήταν ικανή να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή. Άλλωστε, ποιος πίστευε ότι μια συνηθισμένη βόλτα του παρουσιαστή με το φουσκωτό του παραλίγο να μετατραπεί σε τραγωδία; Το καλοκαίρι, μετά την αναχώρησή του από την Τήνο, ο παρουσιαστής πέρασε λίγες μέρες κάνοντας βόλτες στο Ιόνιο, ανεβάζοντας, μάλιστα, φωτογραφίες από τα τοπία στο Instagram. Η απόφασή του, πάντως, να κάνει και μια βόλτα γύρω από τον επίγειο παράδεισο του Αριστοτέλη Ωνάση, τον Σκορπιό, όπου πλέον έχει περάσει στα χέρια της οικογένειας του Ρώσου μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, θα του μείνει αξέχαστη. 

Ενώ πλησίαζε με το φουσκωτό μία από τις παραλίες, σύμφωνα με πληροφορίες, ξαφνικά πετάχτηκαν άντρες από την προσωπική φρουρά του Ριμπολόβλεφ με...άγριες διαθέσεις. Βλέποντάς τους φανερά εκνευρισμένους να έρχονται προς το μέρος του και θεωρώντας πως πιθανότατα είναι οπλισμένοι, τα έχασε. Κρύος ιδρώτας άρχισε να τον λούζει, αφού γνωρίζει πως τέτοιου είδους άντρες δεν αστειεύονται και μια λάθος κίνησή από τη μεριά του θα μπορούσε να έχει δραματικές συνέπειες για όλους. Αν και στην αρχή προσπάθησε να τους εξηγήσει πως η θάλασσα δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και πως στο παρελθόν έχει βρεθεί πολλές φορές εκεί, συνειδητοποίησε πως όλο αυτό οδηγούσε σε αδιέξοδο.