ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΖΗΤΗΜΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ του Ουνάλ Αϊσάλ και της Φωτεινής Αϊσάλ – Γραμματικόγιαννη-ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Piraeuspress.gr είχε προβεί στην ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ της είδησης που είχε "παίξει" σε πολλά τα μεγάλα ενημερωτικά sites.

Η είδηση διαψεύδεται μέσω εξωδίκου που εστάλη και στο Piraeuspress.gr και ζητά να επανορθώσουμε αναρτώντας τη σχετική δήλωση όπως απεστάλη από το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί το ζεύγος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ:
Δια της παρούσης ηλεκτρονικής εξωδίκου δηλώσεως, σας αναφέρουμε ότι το δικηγορικό γραφείο ΣΟΦΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ εκπροσωπεί δικαστικώς και εξωδίκως τον κ. Ουνάλ Αϊσάλ (Unal Aysal) και την κ. Φωτεινή (Φανή) Αϊσάλ – Γραμματικόγιαννη, για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων τους.

Μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας σας, αναρτήθηκε άκρως ψευδές και συκοφαντικό για τους εντολείς μας άρθρο, στο οποίο ο συντάκτης του αναφέρεται σε δήθεν επικείμενο μεταξύ των εντολέων μας διαζύγιο και στην δήθεν αιτία χωρισμού των εντολέων μας, ενώ με αυτό το δημοσίευμα προβαίνετε σε αναπαραγωγή ψευδών, ανακριβών και συκοφαντικών γι΄ αυτούς ισχυρισμών, με συνέπεια την αδιαμφισβήτητη και βάναυση προσβολή της τιμής και της υπόληψης τους.

Με την παρούσα σας καλούμε όπως προβείτε άμεσα σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια, προκειμένου να μην διατηρείται αναρτημένο στην ιστοσελίδα σας το εν λόγω δημοσίευμα, να διαγραφεί άμεσα από το ιστορικό οποιασδήποτε ηλεκτρονικής μηχανής αναζήτησης (της δικής σας ανάρτησης), να προχωρήσετε σε άμεση δημοσίευση της παρούσας ηλεκτρονικής εξώδικης δήλωσης, όπως επίσης και να απέχετε στο μέλλον από κάθε ανάλογη πράξη διάδοσης και αναπαραγωγής αναληθειών, ανακριβειών και ψευδών για τους εντολείς μας δημοσιευμάτων, σχετικά με τον ιδιωτικό βίο αυτών.

Σας καθιστούμε γνωστό, ότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, έχουμε λάβει τη ρητή και ειδική εντολή και πληρεξουσιότητα να ασκήσουμε κάθε εκ του Νόμου προβλεπόμενο ένδικο μέσο εναντίον σας. Περαιτέρω, η μη συμμόρφωση στην, δια της παρούσης ηλεκτρονικής εξωδίκου δηλώσεως, πρόσκλησή μας, συνιστά απόπειρα εξαναγκασμού σε ανοχή της προσβολής των εντολέων μας, η οποία τιμωρείται κατά τις οικείες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα, και για την οποία επιφυλασσόμεθα παντός εν γένει νομίμου δικαιώματος των εντολέων μας.

ΟΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
ΣΟΦΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Θεμιστοκλής Ι. Σοφός
Διδάκτωρ Νομικής – Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω