Μένιος Φουρθιώτης: Οι δηλώσεις του για την Ελένη Μενεγάκη που θα συζητηθούν!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Μένιος Φουρθιώτης σε συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων και για την Ελένη Μενεγάκη!
Ήταν μια μεγάλη τηλεοπτική έκπληξη όταν πήγατε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αλλά κι όταν εκείνη επέλεξε την εκπομπή σας για να δώσει συνέντευξη. Είναι το πρότυπό σας στην παρουσίαση;
Είναι μεγάλο τηλεοπτικό κεφάλαιο η Ελένη Μενεγάκη. Σαφώς και αποτελεί πρότυπο, όπως κι άλλοι παρουσιαστές. Μου έχει διδάξει, δίχως να το γνωρίζει, πολλά πράγματα, όχι τόσο στον τρόπο παρουσίασης, όσο στον τρόπο διαχείρισης καταστάσεων. Κι εκεί είναι μεγάλο «σχολείο». Δεν απαντά, δεν επικρίνει, δεν «πατάει» επί πτωμάτων. Και μιλάμε για τοπλέον αναγνωρίσιμο τηλεοπτικό πρόσωπο στην Ελλάδα.
Τι θαυμάζετε σ’ εκείνη;
Τον τρόπο που διαχειρίζεται οτιδήποτε την αφορά. Με αποτέλεσμα να έχει κάνει όλους τους «εχθρούς», που επί χρόνια την «πολεμούσαν», να γίνουν οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της. Κι αυτό επιτυγχάνεται με την αλήθεια που βγάζει. Γι’ αυτό είναι η Ελένη όλων μας.
Είναι πρόκληση για εσάς να την πείσετε να έρθει στο «Ε» όταν λήξει το συμβόλαιό της με τον Alpha;
Πρόκληση για μένα είναι να εξακολουθώ να συνεργάζομαι με τις καλύτερες και τους καλύτερους. Πρόκληση είναι να μεγαλώσει και να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το «Ε». Πρόκληση είναι να είμαστε έτοιμοι να «τρέξουμε» ακόμα πιο δυνατά στον τηλεοπτικό στίβο. Και πού ξέρετε; Στην καλύτερη ομάδα, πάντα υπάρχει χώρος για μια καταπληκτική παρουσιάστρια.

Πηγή: HELLO