Η Ματθίλδη Μαγγίρα αποκαλύπτει το bullying που δέχτηκε η κόρη της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ματθίλδη Μαγγίρα σε πρόσφατη συνέντευξη της δεν δίστασε να μιλήσει για το bullying που δέχτηκε η κόρη της στο σχολείο, όταν ένα παιδί μεγαλύτερο από εκείνη την κορόιδευε.

«Το bullying υπήρχε πάντα στο σχολείο, απλώς δεν του είχαμε δώσει όνομα. Κι εγώ έχω υποστεί bullying στο δημοτικό εξαιτίας του ονόματός μου. Ήταν ένα μεγαλύτερο παιδί από εμένα που είχε μείνει στην ίδια τάξη και με κορόιδευε. Κάθε πρωί που με έβλεπε μου έλεγε: “Μάγειρα, τι μαγείρεψες σήμερα;”. Μία-δύο-τρεις, την τέταρτη του απάντησα: “Αρχ...καπαμά”, χωρίς να ξέρω τι σημαίνει. Ε, δεν με ξαναενόχλησε», είπε στο ΟΚ.

Παράλληλα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως η Λήδα δέχτηκε ρατσιστική συμπεριφορά πώς αντέδρασε η ίδια; «Όταν μία μέρα γύρισε και μου είπε ότι τη φώναξαν “μαύρη”, της απάντησα: ”Κατ’αρχάς, αυτός που στο είπε δεν βλέπει καλά, γιατί ακόμα και οι άνθρωποι που κατάγονται από τη Νότιο Αφρική και τους φωνάζουν μαύρους, είναι σοκολατί. Τους ανθρώπους δεν τους ξεχωρίζουμε από τη φυλή τους, αλλά από την ψυχή τους”. Για μένα, είναι απαίδευτος και ακαλλιέργητος, όποιος σκέφτεται ρατσιστικά».

Πηγή: gossiptv