Χριστίνα Παππά: Οι δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο που δεν ξεχνά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αν και ήταν μόλις 16 ετών η Χριστίνα Παππά κατάφερε να συνδυάσει τη μητρότητα με το σχολείο. Μεγάλωσε μόνη της τον γιο της και του έχει τεράστια αδυναμία. Γι αυτό και όταν εκείνος χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο, εκείνη ήταν δίπλα του και λόγω μιας επιπλοκής έχει από τότε τις πιο άσχημες αναμνήσεις.

«Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια και οι καθηγητές με αγαπούσαν. Ήθελα να δώσω εξετάσεις στη Νομική, αλλά τελικά δεν κατάφερα να περάσω» τόνισε στο People. Σε ηλικία 5 ετών και μετά από επιπλοκή σε μια εγχείρηση ρουτίνας, ο Δημήτρης κινδυνεύει. «Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Είχαμε κάνει εισαγωγή για να του αφαιρέσουν κρεατάκια και αμυγδαλές. Όταν, όμως, βγήκε από το χειρουργείο, έπαθε ακατάσχετη αιμορραγία" Ήμουν δύο μέρες άυπνη. Την τρίτη μέρα, και μετά από παρότρυνση της μητέρας μου, πήγα στο σπίτι για να ξεκουραστώ. Είχα, όμως, ένα περίεργο προαίσθημα, έκανα ένα μπάνιο και επέστρεψα αμέσως στο νοσοκομείο. Όταν μπήκα στο δωμάτιο, είδα τα σεντόνια πλημυρισμένα στο αίμα. Είχε σπάσει η βελόνα του ορού πάνω στο χέρι του. Έπαθα ένα σοκ και νομίζω πως τότε ένιωσα για- πρώτη φορά τη μητρότητα. Ευτυχώς, με έστειλε πίσω ο Θεός και ειδοποίησα αμέσως τους γιατρούς. Έκτοτε γίναμε αυτοκόλλητοι. Ανέπνεε και πέθαινα από την αγωνία μου».

Δύο χρόνια μετά τη γέννηση του Δημήτρη, ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός, προκειμένου να συντηρήσει την οικογένεια της. «Όλη την ημέρα ήμουν σε γυρίσματα και το βράδυ είχα θέατρο. Τον περισσότερο καιρό απουσίαζα από το σπίτι. Βέβαια, όσο ελεύθερο χρόνο είχα τον αφιέρωνα αποκλειστικά σε εκείνον. Είχαμε τρομερή αδυναμία ο ένας στον άλλο. Η αλήθεια είναι πως, όταν ήμουν μικρός, μου έλειπε πολύ. 'Όταν έφευγε από το σπίτι, της έπιανα το πόδι, την αγκάλιαζα, έκλαιγα και δεν την άφηνα να φύγει» προσθέτει ο Δημήτρης. «Ο γιος μου μου λέει χαριτολογώντας πως μόνο αν τον βάλω μέσα σε μια γυάλα θα είμαι ευτυχισμένη. Η αλήθεια είναι πως ακόμα και αν δεν μου απαντήσει στο τηλέφωνο αγχώνομαι». Τον λατρεύει και δεν διστάζει να πει πως, αν κάποιος προσβάλει το παιδί της, «θα τον πατήσω κάτω».

Πηγή: gossiptv