Σεφερλής και Τσαβαλιά το πήραν απόφαση: Στα δικαστήρια για το διαζύγιο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο εκνευρισμός τους είναι έκδηλος και πλέον παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους...

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. «Η υπομονή τους εξαντλήθηκε», όπως αναφέρουν άνθρωποι που τους ξέρουν πολύ καλά και πλέον το λόγο τον έχει η δικαιοσύνη. Μπορεί το διάσημο ζευγάρι να περίμενε ότι η κατάσταση θα άλλαζε, όμως αυτό δεν γίνεται και πλέον αναγκάζονται να πάνε στα δικαστήρια για το... διαζύγιό τους. Η έκπληξη σίγουρα είναι πολύ μεγάλη, όμως φαίνεται ότι δεν γινόταν αλλιώς.

Η Έλενα Τσαβαλιά έριξε το καρφί της σε πρόσφατη συνέντευξή της. Άλλωστε έχε βαρεθεί να ακούει συνέχεια ότι χωρίζει με τον Μάρκο Σεφερλή. Εκείνος από την πλευρά του προσπαθεί να δείχνει πιο ψύχραιμος και αντιμετωπίζει όλη αυτή την κατάσταση με χιούμορ, όμως φάνηκε ότι και αυτός βρίσκεται στα όριά του. Οι φήμες άλλωστε δεν έχουν σταματήσει όσο κι αν εκείνοι αποδεικνύουν καθημερινά ότι είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Φήμες που τους θέλουν να ζουν συμβατικά μαζί, χωρίς να υπάρχει καμία σχέση στην ουσία.

«Δεν αντέχουν»

Η ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχλησή της αλλά και τον εκνευρισμό της με αυτό το σενάριο. «Όλη αυτή την ιστορία για τη σχέση μου με τον Μάρκο την ακούω τα τελευταία δυο-τρία χρόνια. Δεν ξέρω γιατί αναπαράγουν συνέχεια αυτό το θέμα. Όταν μια σχέση βαίνει καλώς, πρέπει να στραβώσει για κάποιους. Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση. Ίσως ορισμένοι άνθρωποι δεν αντέχουν να είναι όλα καλά στη ζωή των άλλων», είπε χαρακτηριστικά η Τσαβαλιά, στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα σε όλους με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. «Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να μας δουν χωρισμένους».

Από τα λόγια της φαίνεται ξεκάθαρα η οργή που τη διακατέχει με όσα ανυπόστατα κυκλοφορούν. Και πλέον είναι αποφασισμένη να σταματήσει αυτή τη φημολογία. «Αν επαναλαμβάνεις συνεχώς μια ιστορία που κυκλοφορεί ως φήμη και δεν αποδειχτεί τελικά αυτό που ισχυρίζεσαι, η δική σου αξιοπιστία θα είναι αυτή που θα έχει υποστεί πλήγμα», αναφέρει, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένη να πάρει πιο δραστικά μέτρα.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, το ζευγάρι θέλοντας να βάλει ένα τέλος σε αυτό το σενάριο, είναι αποφασισμένο να φτάσει μέχρι τις δικαστικές αίθουσες για να σταματήσει η φημολογία που υπάρχει. Μέχρι στιγμής έχουν κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους, όμως η υπομονή τους έχει εξαντληθεί. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει κι ένα παιδί που λατρεύουν και δεν επιθυμούν με κανένα τρόπο να διαιωνίζεται αυτό το... παραμύθι που δεν έχει και... δράκο!