Νανά Παλαιτσάκη: Το συγκινητικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


H Νανά Παλαιτσάκη υποβλήθηκε πρόσφατα σε μία εγχείρηση που κράτησε αρκετές ώρες, αλλά κατάφερε να βγει νικήτρια, για ακόμα μια φορά.

Η δημοσιογράφος, το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Μαΐου, θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς της και το νοσηλευτικό προσωπικό – τους «δικούς της Αγγέλους», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει-, μέσα από ένα μήνυμα της στο Facebook.

Διαβάστε τι έγραψε:

«Λευκές μέρες και νύχτες
Κάθε φορά που προγραμματισμένα η απρογραμμάτιστα έρχομαι στο Ερρίκος Ντυνάν, ξαναπροσδιορίζω προτεραιότητες , νιώθοντας τις αναπνοές των ανθρώπων πίσω απο τα πράσινα παραβάν .
Την τελευταία φορά που ήρθα ,με την ένδειξη του επείγοντος, κατάλαβα πόσο πλούσια είμαι γιατί…γιατί έχω φίλους καρδιάς . Στέλνω λοιπον μια μεγάλη αγκαλιά στους ανθρώπους της ζωής μου ,που προςπαθώντας να με κάνουν να ξεχαςτώ , υποστήριξαν ρόλους κωμικούς , με μένα να μοιάζω πιο δύσκολος θεατής και απο την Ροζίτα Σώκου , όταν έβλεπε να ερμηνεύει ρόλους η Μελίνα Μερκούρη ( όπως έχει δηλώσει η Ροζίτα )
Ξέρετε ότι όλα αυτά τα χρόνια η γιατρός που στέκεται δίπλα μου είναι η αιματολόγος Ελίνα Βερβεσού . Είναι σπουδαία γυναίκα , σπουδαία μάνα και σπουδαία γιατρός . Για την περίπτωςή μου συνεργάστηκαν οι αγγειοχειρουργοί Χρονόπουλος – Μακρής , και ο χειρουργός άνω χειρός Γεροσταθόπουλος σ” ενα χειρουργείο που κράτησε ώρες . Πριν αποφαςίςουν ,Καταλάβαινα στα βλέμματα τους τους προβληματισμούς και «ακουμπούσα » στην Ελίνα την αγωνία μου , που γι” ακόμη μια φορά επέμεν» σκέψου το καλύτερο σενάριο» .
Για το νοσηλευετικό προσωπικό του Ντυνάν έχω γράψει και θα ξαναγράψω ότι είναι επιεικώς άριστο . Η υπεύθυνη διοίκησης η κυρία Αννα Κολώνα , » μετά απο την πολύχρονη εμπειρία της στο ΚΑΤ» ( ήταν μάλιστα εκείνη που είδε τον Αριστοτέλη Ωνάση γονατισμένο στις σκάλες του νοσοκομείου , όταν μάθαινε τα νέα για τον Αλέξανδρο .Η ιστορία έτσι όπως μου την έχει διηγηθεί , αποκαλύπτει πως ένας μεγιστάνας , «τςάκισε » εκλιπαρώντας για βοήθεια , νοσηλευτές , γιατρούς και το μεταφυσικό ταυτόχρονα
Αυτό που θέλω να διαδώσω για μία ακόμη φορά , είναι το γεγονός , ότι Έλληνες γιατροί και νοσηλευτές είναι πραγματικά σπουδαίοι ,που ακόμη και μ” ελάχιστα μέσα , κάνουν θαύματα …Στους δικούς μου Αγγέλους , πάντα ευγνώμων».

Πηγή:  you weekly

Διαβάστε επίσης:

Στο χειρουργείο η Νανά Παλαιτσάκη