Πέτρος Πολυχρονίδης: Γιατί μίλησε δημόσια για τον θάνατο της αδερφής του;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Πέτρος Πολυχρονίδης πριν λίγες μέρες είχε μιλήσει δημόσια για τον θάνατο της αδερφής του στην εκπομπή Mega Με Μια. Γιατί επέλεξε να το κάνει αυτό;

Ο ίδιος εξηγεί σε συνέντευξή του στο περιοδικό You. «Ήταν επιθυμία της ίδιας. Μου έλεγε «πες κάτι στο ραδιόφωνο να μας -βρούνε ένα παλιοδωμάτιο να πηγαίνουμε για τη θεραπεία.. Αλλά τότε δεν είχα τη δημοσιότητα, αν το θέλω και τη δύναμη να το κάνω. Με ανακουφίζει να μιλάω για εκείνη. Η οικογένεια μου ταλαιπωρήθηκε μέχρι που η αδελφή μου «έφυγε» στα 33 της χρόνια από υπογαμμασφαιριναιμία».

-Ζούσες πάντοτε με τον φόβο ότι μπορεί να της συμβεί κάτι κακό;
«Μας δώσανε πάρα πολλά τελεσίγραφα για τη ζωή της όλα αυτά τα χρόνια και η αδελφή μου σπούδασε, μεγάλωσε σαν ένα φυσιολογικό παιδί. Πάντα ξεπερνούσε το δύσκολο κομμάτι και ήταν θέμα 'ψυχολογίας»

-Είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται...
«Ποτέ κανείς να μην βρεθεί σε αυτήν τη θέση να χάσει το παιδί του. Όσοι το έχουν βιώσει καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριά. Δεν μπορώ να το ξεχάσω, ωστόσο πρέπει να το απαλύνουμε λίγο γιατί έρχεται το αύριο, μεγαλώνω παιδιά, τι εικόνα θα τους δώσω; Της θλίψης ή του χαρούμενου ανθρώπου που προχωράει μπροστά; Εμείς σαν οικογένεια, επειδή τα παιδιά μου είναι πάντα μέσα στο σπίτι μας, δίνουμε την εικόνα που είχαμε και πριν, δηλαδή των ευτυχισμένων ανθρώπων. Απλώς μας «έφυγε» η Μαρία...»

Πηγή: gossiptv