Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Νένας Μεντή για το χαμό του συζύγου της!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η ηθοποιός αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως έχασε τον μεγάλο της έρωτα και σύζυγο της, ξαφνικά στα 29 της χρόνια.

Η Νένα Μεντή για την επώδυνη περίοδο της ζωής της μίλησε στην εφημερίδα Real Life και περιέγραψε την ημέρα που έμαθε τον αιφνίδιο θάνατο του.

«Ήταν πολύ καλός ηθοποιός. Κώστας Στυλιάρης λεγόταν. Είχαν βγει με έναν φίλο του και έπαψε να χτυπά η καρδιά του. Ήρθαν στο σπίτι μου στις επτά το πρωί και μου χτύπησαν το κουδούνι τρεις φίλοι μας. Ο Μίμης Χρυσομάλλης, ο Γιώργος Μοσχίδης και ένας γιατρός. Δεν κατάλαβα. Δεν ρώτησα. Τους έψησα καφέ. Δεν είχαν δύναμη να μου το πουν. Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια κι ήμουν είκοσι εννιά χρονών. Είχα χάσει δύο χρόνια πριν τον μπαμπά μου που λάτρευα, που ήταν ο μεγάλος μου έρωτας, και δύο χρόνια μετά έζησα τη νέα αυτή απώλεια», είπε για τη συνταρακτική περίοδο της ζωής της.

Πώς βίωσε όλη αυτή την τρέλα της είδησης του θανάτου του συζύγου τη; «Ή τρελαίνεσαι ή πηδάς από το μπαλκόνι ή λες «θα ζήσω και θα τον θυμάμαι πάντα»… Έκανα το τρίτο, με πολύ πόνο. Θυμάμαι στο νεκροταφείο υπήρχε ένας βουβός πόνος από όλους. Ήταν ασύλληπτο να χαθεί έτσι ένα παλικάρι τριάντα τεσσάρων χρόνων», τόνισε η Νένα Μεντή.

Πηγή: you weekly