Η πραγματογνωμοσύνη για το τροχαίο Αγγελίδη! Η κατανάλωση αλκοόλ και η αλήθεια για την υγεία του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Και ενώ ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, σχεδόν δυόμιση μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων, βγήκε η πραγματογνωμοσύνη που «φωτίζει» την όλη υπόθεση!

Όπως απεφάνθη λοιπόν, υπαίτιος του τροχαίου που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή του αγαπημένου παρουσιαστή είναι ο οδηγός του λεωφορείου και ο ξαφνικός ελιγμός που έκανε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο την ώρα που περνούσε από δίπλα του ο Αγγελίδης με τη μηχανή του.

Ο τελευταίος δεν θα μπορούσε να αποφύγει το λεωφορείο που προπορευόταν και έτσι συνέβη το τροχαίο! Κάτι άλλο που έδειξε η πραγματογνωμοσύνη είναι πως ούτε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ούτε, όμως και ο οδηγός του λεωφορείου είχε καταναλώσει αλκοόλ, κάτι που σημαίνει ότι επρόκειτο για… κακιά στιγμή.

Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, καθημερινά κερδίζει και μία μικρή μάχη σε ό,τι αφορά την υγεία του και γίνεται μέρα με τη μέρα καλά. Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού…

Πηγή: www.gossip-tv.gr

br