Η αντίδραση της Νικολούλη όταν μάρτυρας της είπε ότι ο Καββαδίας θέλει να την σκοτώσει

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ένας μάρτυρας στην υπόθεση του Σπύρου Καββαδία, κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Συγκεκριμένα, ανέφερε όλα όσα του είχε πει ο δραπέτης για τις δολοφονίες αλλά και για την ίδια την Αγγελική Νικολούλη, την οποία θεωρεί υπεύθυνη για την καταδίκη του.

«Μου είχε πει ότι όνειρο της ζωής του είναι να σκοτώσει τη Νικολούλη», είπε χαρακτηριστικά.

Η δημοσιογράφος θέλησε να δώσει την δική της απάντηση μέσα από την εκπομπή λέγοντας:  

«Άκου όνειρο ζωής να σκοτώσει τη Νικολούλη... Η αλήθεια είναι ότι και άλλοι κρατούμενοι εκεί, το ίδιο όνειρο βλέπουν, γιατί μην ξεχνάτε ότι έχουμε βοηθήσει να εξιχνιαστούν 21 δολοφονίες και κάποιοι είναι μέσα στις φυλακές χωρίς ομολογία και χωρίς πτώμα. 

Ο Καββαδίας από ότι ακούμε να λέει ο μάρτυρας εξοργίστηκε, γιατί ενώ ήταν μαγκιά του που σκότωσε δύο γυναίκες, μια άλλη γυναίκα, συνέβαλε... λέει για να τον κλείσει άδικα μέσα στις φυλακές, γιατί δεν είχε βρεθεί το πτώμα της Τάνιας και ποτέ δε θα τον καταδίκαζαν ισόβια... έχει όνειρο ζωής λέει να σκοτώσει την Νικολούλη. 

Επειδή παίρνει εδώ κάποιος και μας κάνει διάφορα, εγώ θα έλεγα κάτι στον Σπύρο τον Καββαδία. Εγώ αν θέλετε δε μένω σε αυτά που λέει ο μάρτυρας, εγώ θα μείνω σε εκείνη τη συνάντηση που είχαμε μέσα στις φυλακές και στο χέρι που άπλωσες για να πεις ότι δεν έχεις τίποτα μαζί μου.

Εάν θες να μου πεις κάτι μπορείς να με πάρεις εδώ και να μιλήσουμε, αν όχι στον αέρα, σε ένα βίντεο, σε ένα διάλειμμα. Ακούω τον μάρτυρα και ακούω αυτά που καταγγέλλει. Στη δικαιοσύνη θα δώσεις λόγο για οτιδήποτε άλλο και για όποια νέα αδικήματα, γιατί σε διώκουν και με άλλα τώρα. Αλλά αν θέλεις να μου πεις κάτι θα μου το πεις εμένα, όχι με αυτόν τον τρόπο. Δεν καταγράφονται τα τηλέφωνα, δεν έχεις κανέναν φόβο να σε πιάσουμε. Πάρε με να πούμε δυο κουβεντούλες εμείς οι δυο, αλλιώτικες, όχι όπως μου τις μεταφέρει τώρα ο μάρτυρας, γιατί εγώ δεν έχω μάθει έτσι. Κι επειδή έχω και μια άλλη εικόνα από εσένα όπως σε είχα δει στις φυλακές... εγώ εκείνη θέλω να κρατήσω...».

Πηγή: star.gr