Αγγελική Νικολούλη: Εξερράγη με μήνυμα τηλεθεατή – «Να μου αποδείξετε αυτό που λέτε»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η δημοσιογράφος απασφάλισε on air. «Αρχίζουν τα παρατράγουδα, στο Τούνελ όχι», τόνισε με νόημα.

Πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού, η Αγγελική Νικολούλη καλησπέρισε το βράδυ της Παρασκευής (2/12) το κοινό του «Φως στο Τούνελ» και πέρασε στα θέματα της εκπομπής.

Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά την έναρξη έφτασε ένα μήνυμα στο πλατό, που αφορούσε την αρπαγή ανήλικης από ομάδα απαγωγέων και η παρουσιάστρια έγινε έξω φρενών.

Οι συνεργάτες την κάλεσαν να το διαβάσει, εκείνη κοντοστάθηκε, κοίταξε την κάμερα και είπε εμφανώς ενοχλημένη: «Ξέρω ότι, όταν έχουμε ανήλικα και όταν έχουμε θέματα με απαγωγή παιδιών, κάτι πάει στραβά και δεν θέλετε την δημοσιότητα. Έτσι; Γίνεται μια εμπλοκή, αρχίζουν τα παρατράγουδα. Θέλω να βεβαιωθώ για αυτό που μου λέτε».

Και στη συνέχεια ξέσπασε: «Θα πάμε τώρα σε ένα διάλειμμα αλλά θέλω να βεβαιωθούμε ότι συμβαίνει αυτό! Εντάξει; Έτσι στην τύχη το πετάμε για να αποπροσανατολίσουμε την έρευνα! Για ένα παιδί που έχει πέσει θύμα απαγωγής, όπως καταγγέλλεται, από ομάδα ανθρώπων. Γιατί είδαν την ομάδα αυτή να βάζει το παιδί στο αυτοκίνητο. Όχι! Στο Τούνελ όχι. Εντάξει; Σε ένα διάλειμμα θέλω να έρθετε πάλι σε επαφή και να μου αποδείξετε αυτό που λέτε! Πάμε σε ένα διάλειμμα τώρα».

«Ήταν εδώ και σηκώθηκε και έφυγε»

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια ήταν να εμφανιστεί ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό, ωστόσο αποχώρησε λίγο πριν βγει στον αέρα.

«Ήταν και εδώ κοντά μας ο Σπήλιος Κρικέτος, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, αλλά δεν ξέρω… δεν συμφωνούσε με την έρευνα; Πίστευε πως όλα τα έχουν κάνει τέλεια; Ήταν ενημερωμένος για την υπόθεση και αποχώρησε, δεν περίμενε ούτε καν να δει το ρεπορτάζ, ενώ γνώριζε από πριν γιατί τα έχουν κάνει όλα τέλεια! Τα στοιχεία δείχνεις και από εκεί και πέρα τα συμπεράσματα τα βγάζει ο καθένας. Από εδώ και πέρα προσβάλλεται και την εισαγγελέα που είδε ότι δεν έχουν γίνει όλα τέλεια», ανέφερε.

Καιπρόσθεσε: «Είπε “εγώ ξέρω έγιναν όλα τέλεια” και σηκώθηκε και έφυγε. Οκ, ο καθένας δικαίωμά του, αλλά δεν ξέρω, αυτές οι συμπεριφορές κρίνονται».