Έχουν γίνει αγνώριστοι! 10 διάσημοι που άφησαν στην άκρη τις δίαιτες και έπεσαν με τα μούτρα στο φαΐ


To να είναι κάποιος διάσημος δεν είναι εύκολο, καθώς οι celebrities εξετάζονται προσεκτικά και ανελέητα επικρίνονται για κάθε ελάττωμα και κάθε επιπλέον κιλό.

Ανακαλύψαμε 10 διάσημους που δεν έχουν κόμπλεξ με το βάρος τους και δεν σκοπεύουν να χάσουν βάρος για χάρη της κοινής γνώμης.

Vin Diesel

Όταν κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο φωτογραφία του ηθοποιού με διογκωμένη κοιλιά, πολλοί θαυμαστές αρνήθηκαν να πιστέψουν στην αυθεντικότητά της. Αποδείχθηκε ότι είναι πραγματική – έτσι φαινόταν ο Vin Diesel το 2015. Αλλά πρέπει να του δώσουμε ελαφρυντικά: ο διάσημος ξέρει πώς να χάσει βάρος και να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση για τα επόμενα γυρίσματα ταινιών.

Christian Bale

Λέγεται ότι ο ηθοποιός απέκτησε παραπανίσια κιλά για ένα νέο ρόλο. Πιστεύουμε εύκολα σε αυτό, καθώς το 2004, ο Christian έχασε 55 κιλά για την ταινία «The Machinist» και έπειτα ξαναπήρε 45 κιλά για την ταινία «Μπάτμαν: Η αρχή».

Rihanna

Οι θαυμαστές της Rihanna τα έχουν χαμένα: πρόσφατα η τραγουδίστρια πήρε πάνω από 10 κιλά. Αλλά φαίνεται ότι η ίδια η Rihanna δεν ενοχλείται από αυτό – εξακολουθεί να εμφανίζεται φορώντας ανοιχτά φορέματα.

Nelly Furtado

Κάποτε ήταν αδύνατη και τώρα φαίνεται σχεδόν αγνώριστη. Ίσως το βάρος της τραγουδίστριας επηρεάστηκε από προβλήματα στην προσωπική της ζωή: πριν από ένα χρόνο πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της Demacio Castellón, για χάρη του οποίου άφησε πίσω της την show business.

Kesha

Η τραγουδίστρια ισχυρίζεται ότι ο παραγωγός της, με τον οποίο ενεπλάκη σε σκάνδαλο, με κάθε τρόπο την χλεύαζε και γελοιοποιούσε την φιγούρα της, γεγονός που την έφερε σε νευρική κατάρρευση. Λοιπόν, τώρα η κοπέλα έχει την ελευθερία να είναι ο εαυτός της.

Jennifer Love Hewitt

Όπως λέει η ίδια η Jennifer, έχοντας γεννήσει δύο παιδιά, αισθάνεται πιο θηλυκή και ευτυχισμένη και συνεπώς δεν πρόκειται να χάσει βάρος.

Steven Seagal

Στα νεότερα χρόνια του ηθοποιού ήταν δύσκολο να αποκαλέσει κανείς αδύνατο τον Steven Seagal. Τώρα ο ηθοποιός ζυγίζει 130 κιλά, αρκετά κιλά παραπάνω ακόμα και για το ύψος του. Αλλά φαίνεται ότι ο ίδιος ο Stephen δεν ενδιαφέρεται για αυτές τις αλλαγές.

Jessica Simpson

Στην αρχή της καριέρας της, η τραγουδίστρια είχε ιδανική φιγούρα, αλλά τώρα έχει πάρει μερικά κιλά. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια χάνει και κερδίζει βάρος συνεχώς. Επομένως μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η σημερινή της εμφάνιση δεν είναι μόνιμη.

Brendan Fraser

Ο ηθοποιός πέρασε από ένα οδυνηρό διαζύγιο και σωματικό τραύμα, ακολουθούμενο από ένα διάλειμμα στην καριέρα του. Όλα αυτά αντικατοπτρίζονται στην εμφάνιση του Brendan, αλλά, ευτυχώς, δεν επηρέασαν το ταλέντο του.

Kelly Clarkson

Η τραγουδίστρια έχει πάρει αρκετά κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και δεν κατάφερε να χάσει το περιττό βάρος. Φαίνεται, όμως, ότι δεν την απασχολεί και πολύ αυτό: η Kelly ισχυρίζεται ότι είναι ευτυχισμένη και δεν χρειάζεται την έγκριση άλλων.

Πηγή: fanpage.gr