Σοκ! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε on air τη μάχη της με τον καρκίνο, που δεν γνώριζε κανείς!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ναταλία Γερμανού έκανε απευθείας σύνδεση με το Ζάππειο και το Μαραθώνιο υπέρ γυναικών με καρκίνο του μαστού. Εκεί μία έκπληξη περίμενε την παρουσιάστρια, καθώς ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρισκόταν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Ωωωω, είπα, βλέποντας την Κωνσταντίνα! Καλημέρα Κωνσταντίνα! Την είδα και μιλήσαμε πριν από δύο εβδομάδες στη Ρόδο και είπαμε πολλά πράγματα. Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω και που είσαι εκεί για αυτό τον σκοπό!» είπε, και αμέσως μετά, μία πραγματικά μεγάλη έκπληξη περίμενε τους πάντες, καθώς η Κωνσταντίνα αποκάλυψε ότι και η ίδια έχει κάνει επέμβαση για να αφαιρέσει όγκο από το στήθος της!

«Καλό μήνα, καλημέρα, καλή σεζόν, δεν έχω εικόνα, είναι η πρώτη φορά που κάνω εξωτερική σύνδεση! Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί βλέπω πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου, και από μικρούς ανθρώπους, και είναι πολύ θετικό! Είχα μια προσωπική εμπειρία, πριν από δύο χρόνια, και είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη, και θα το στηρίζω για πάντα!

Οι πρώτες στιγμές ήταν πολύ δύσκολες, στην αρχή πόναγε το στομάχι μου, δεν ήξερα τι να κάνω, αλλά με στήριξη από τους δικούς μου, όλα πήγαν καλά! Έκανα και εκπομπή τότε. Είχα ένα πρόβλημα στο στήθος! Είχα κι άλλο πρόβλημα με το θυρεοειδή! Πολλές φορές δεν μπορούμε να μοιραστούμε τα προβλήματά μας, βγαίνουν προς τα έξω άλλα πράγματα και άλλες πτυχές, δούλευα και πολύ τότε… Πολλά δεν ξέρει ο κόσμος!

Σε επίσκεψη στο γυναικολόγο, ψηλάφισε κάτι. Μετά με παρέπεμψε σε μαγνητικές, παρακεντήσεις, και έπρεπε να μπω να αφαιρέσω κάτι! Το σημαντικό είναι η πρόληψη! Βρήκα κάτι χωρίς να έχω κληρονομικότητα. Τώρα προσέχω περισσότερο, να σας ευχηθώ τα καλύτερα!» είπε η παρουσιάστρια, αφήνοντας τους πάντες άφωνους στο πλατό.

«Δεν είχα ιδέα πραγματικά ότι πέρασε αυτό το πρόβλημα υγείας. Ήξερα ότι είχε πρόβλημα με το θυρεοειδή της, και μάλιστα τόσο σοβαρό, και νόμιζα εννοούσε αυτό. Μπράβο της που έχοντας περάσει αυτό το πρόβλημα υγείας συμμετέχει στον Μαραθώνιο!» είπε η Ναταλία Γερμανού, εμφανώς συγκλονισμένη από την αποκάλυψη. Μία μάχη που δεν γνώριζε κανείς…