Ο καρκίνος «χτύπησε» την πόρτα της οικογένειας Θεοδωρίδη: Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη και την εγκυμονούσα Δούκισσα!

Μπορεί ο Θεός τους τελευταίους μήνες να τους τα έχει φέρει όλα… δεξιά, όμως η μοίρα χτύπησε και το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Δημήτρης Θεοδωρίδης και Δούκισσα Νομικού ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, με την παρουσιάστρια να περιμένει μάλιστα και το πρώτο τους παιδί!

Ωστόσο η ευτυχία στην οικογένεια δεν κράτησε για πολύ! Να γίνουμε πιο σαφείς! Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας ο πατέρας του Δημήτρη, Σάββας Θεοδωρίδης δίνει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο!

Ο ποδοσφαιρικός παράγοντας του Ολυμπιακό, σε λίγο καιρό αναμένεται να γίνει για πρώτη φορά παππούς και αυτό σίγουρα του δίνει μεγάλη δύναμη για να συνεχίσει!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μάχεται κόντρα στον καρκίνο και προσπαθεί να βγει νικητής από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αυτή η αρρώστια δεν κάνει διακρίσεις, έχει «χτυπήσει» πάρα πολλούς ανθρώπους και δίνουν καθημερινά την μάχη ελπίζοντας πως στο τέλος θα βγουν νικητές.

Ένας απ΄ αυτούς τους ανθρώπους είναι και ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα «ερυθρόλευκης» εφημερίδας μάχεται με τον καρκίνο που τον έχει προσβάλει στο στομάχι.

Μάλιστα παραμονές του αγώνα με την Γιουβέντους στο Τορίνο ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού δεν έπρεπε να ταξιδέψει καθώς είχε ραντεβού για χημειοθεραπεία, όμως ξεκαθάρισε στον γιατρό του πως δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει το ματς με την Μεγάλη Κυρία.

Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά!

Πηγή: athensmagazine.gr