Μαυροφορεμένη και με τρεμάμενη φωνή η Καραβάτου στην έναρξη της εκπομπής της


Ιδιαιτέρως φορτισμένη συναισθηματικά καλημέρισε σήμερα το πρωί τους τηλεθεατές η Κατερίνα Καραβάτου από την εκπομπή της «Στα καλά καθούμενα».

Έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της και τους υπόλοιπους συνεργάτες της, η παρουσιάστρια, φορώντας μαύρα ρούχα καθώς πενθεί για την απώλεια του πατέρα της, θέλησε αμέσως μετά να ευχαριστήσει όλους όσοι της στάθηκαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Σκεφτόμουν πώς θα μπορούσα να είμαι ψύχραιμη μετά από ένα τελεσίδικο που αλλάζει τη ζωή όλων» είπε η Κατερίνα με τρεμάμενη φωνή που υποδείκνυε τη συγκίνησή της και συνέχισε:

«Σκεφτόμουν πώς θα επέστρεφα στην υπηρεσία μου. Ήταν ένα… ήταν ένα αστειάκι που είχα με τον πατέρα μου γιατί ήθελε να γίνω δημόσιος υπάλληλος. Μου έλεγε λοιπόν πότε επιστρέφεις στην υπηρεσία σε κάθε καινούργια σεζόν, ρωτώντας με ουσιαστικά πότε θα επέστρεφα στη δουλειά μου».

Η ίδια πρόσθεσε:

Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω το κανάλι για τη συμπαράστασή του που όταν ο Κρατερός πήρε την διευθύντριά μας, την κυρία Ματαφιά στις επτά το πρωί την περασμένη Κυριακή, μας στήριξε και μας έσωσε από διάφορες σκέψεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους συναδέλφους δημοσιογράφους που ήταν διακριτικοί σε αυτές τις άγριες μέρες που περάσαμε και θέλω να ευχαριστήσω στους συγγενείς και τους φίλους που ήταν στο πλευρό μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω εσάς. Έχω διαβάσει ένα προς ένα τα μηνύματα που έχετε στείλει και μου έχουν μεταφέρει όλα τα τηλεφωνήματα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Κλείνοντας και λίγο πριν παρουσιάσει τα θέματα της ημέρας, η Κατερίνα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της λέγοντας: «Αν με έβλεπε ο πατέρας μου θα μου έλεγε

«Κατερινάκι μην φοβάσαι, προχώρα».


Πηγή: gossip-tv.gr