Έφτασε η ώρα του γάμου – Παντρεύονται 1η Σεπτεμβρίου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε έναν μήνα ετοιμάζονται να ενώσουν τις ζωές τους, ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου.

Ο ταλαντούχος δημιουργός, που την επόμενη χρονιά θα έχει τριπλό ρόλο στη μυθοπλασία του MEGA (Γη της Ελιάς, Famagusta, Ταμπού) έχει κλείσει όλες τις λεπτομέρειες για τη μεγάλη μέρα, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου που θα τραγουδήσει στην τελετή.

Κουμπάροι του θα είναι φυσικά τα άλλα δύο μέλη της τριάδας-φωτιά των επιτυχιών: Ο παραγωγός και ηθοποιός Κούλλης Νικολάου με τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου. Σκηνικό της ευτυχίας τους αναμένεται να γίνει η Αγία Νάπα, ενώ φίλος του Αντρέα Γεωργίου θα είναι και ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής στο γλέντι.

Η αποκάλυψη για τον γάμο του Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου

Η Μάρτζυ Λαζάρου αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή Summer’s Cool το μεσημέρι της Τετάρτης (31/7) ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόκειται να παραβρεθεί στον γάμο του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου, όπου θα τραγουδήσει ζωντανά για τους καλεσμένους.

Σημειώνεται πως ο γάμος του Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου είναι την 1η Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως δύσκολα ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα βρεθεί επίσης στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Tyler McBeth, που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Οι δηλώσεις για τον γάμο του

«Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος. Είναι κάτι που ήρθε μόνο του και χαίρομαι πολύ για αυτό, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θα κρυβόμαστε μεταξύ μας. Ήθελα να το προστατέψω όσο μπορούσα γιατί δεν θέλω αυτό το γεγονός να είναι σόου, αλλά κάτι δικό μου που θα το μοιραστώ με τους πολύ δικούς μου ανθρώπους. Αισθάνομαι αμήχανα να συζητώ για αυτό, νιώθω ότι το εκθέτω πολύ και θέλω να το κρατήσω όσο δικό μου γίνεται», είχε δηλώσει πρόσφατα σχετικά με τον γάμο του ο Αντρέας Γεωργίου στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα»