

Στιγμές τρόμου έζησαν υπάλληλοι και πολίτες που εξυπηρετούνταν σήμερα στη συγκεκριμένη δημόσια υπηρεσία, όταν νεαρός άνεργος εισέβαλε ουρλιάζοντας ότι θα τους κάψει!
Καρέ- καρέ κατέγραψε η κάμερα του κλειστού κυκλώματος στο γραφείο Ευημερίας τον πολίτη που εισέβαλε το πρωί με μπετονι και απείλησε να βάλει φωτιά.
Ο άνεργος μπήκε στο γραφείο Ευημερίας κρατώντας το μπετόνι και όπως φαίνεται στο βιντεο άνοιξε το μπετόνι και περιέλουσε τον εσωτερικό χώρο με βενζίνη. Στη συνέχεια ο Ε/κ, ο οποίος αρχικά διέφυγε, αλλά κατά το μεσημέρι συνελήφθη πήρε το ξύλινο παγκάκι και το έριξε προς τα ταμεία εξυπηρέτησης.
Σύμφωνα με την Τούλα Κουλουμου, Διευθύντρια Γραφείου Κοινωνικής Ευημερίας ο πολίτης μπήκε μέσα και φωνάζοντας είπε "ήρτα να σας κρούσω".
Ωστόσο, είπε στους παρευρισκόμενους πολίτες που ήθελαν να εξυπηρετηθούν να αποχωρήσουν από το γραφείο.
{youtube}4iKAfDlBnmI{/youtube}
newsit.com.cy
