ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ για την φρικτή δολοφονία της όμορφης Ντανιέλα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σημαντικά στοιχεία, που αναμένεται να αποκαλύψουν την ταυτότητα του δολοφόνου της 36χρονης Ντανιέλα Ρόσκα, βρήκαν οι αστυνομικές Αρχές της Λάρνακας στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας. Οσο περνούν οι ώρες τόσο κερδίζει έδαφος η εκδοχή ότι η ωραία Μολδαβή άνοιξε η ίδια την πόρτα της σε έναν άνθρωπο τον οποίο γνώριζε και εμπιστευόταν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση-θρίλερ ανακάλυψαν γενετικό υλικό (που δεν ανήκει στην Ντανιέλα) στο διαμέρισμά της, στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας της οδού Τουζ Χανέ, στην περιοχή Μακένζυ. Ολα δείχνουν ότι ο δράστης, αν και προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του, δεν τα κατάφερε. Το δείγμα εστάλη άμεσα για περαιτέρω εξετάσεις DNA, με την ελπίδα ότι θα αποκαλύψει τον δράστη. Εν αναμονή των αποτελεσμάτων, ωστόσο, οι αστυνομικοί εξακολουθούν να καλούν για κατάθεση πρόσωπα από το φιλικό και το επαγγελματικό περιβάλλον της 36χρονης nail artist. Ολοι, όμως, φαίνεται ότι έχουν ατράνταχτα άλλοθι για τις ώρες όπου υπολογίζεται πως επήλθε ο βασανιστικός θάνατος της γυναίκας, περίπου 12 ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή, δηλαδή τα ξημερώματα της Κυριακής.

Τελευταία φορά που η 36χρονη εθεάθη ζωντανή ήταν την περασμένη Παρασκευή, όταν είχε νυχτερινή έξοδο στη Λεμεσό με στενή φίλη της. Είχαν επιστρέψει ξημερώματα Σαββάτου και υπάρχει μαρτυρία από γείτονες ότι τότε άκουσαν για τελευταία φορά θορύβους από το διαμέρισμά της. Οι Αρχές προσπαθούν να μάθουν ποιοι ήρθαν σε επαφή μαζί της από το πρωί του Σαββάτου ως τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν και δολοφονήθηκε.

Τα τρία κινητά

Ωστόσο, τις έρευνες δυσκολεύει το γεγονός ότι ο δράστης φρόντισε φεύγοντας να πάρει μαζί του τα τρία κινητά του θύματος! Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή γύρω στις 19.00 την Κυριακή από τη φίλη της, η οποία ανησύχησε γιατί δεν της απαντούσε στο τηλέφωνο. Οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν ότι ο στυγερός δολοφόνος έδεσε πισθάγκωνα την 36χρονη Μολδαβή, της διέλυσε το κεφάλι χτυπώντας το με μανία στο έδαφος και την άφησε αβοήθητη να βρει φρικτό και βασανιστικό θάνατο πνιγμένη από το αίμα της.

Πηγή: Espressonews