Άστατος ο καιρός σήμερα και το Σαββατοκύριακο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άστατος θα παραμείνει ο καιρός το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Σήμερα θα είναι γενικά αίθριος και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ ίδιο θα είναι το σκηνικό και αύριο.

Αναλυτικά, σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες α πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 17 έως 32 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία από 16 έως 33 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά και κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία από 18 έως 33 βαθμούς Kελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς. Στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Κυριακή θα έχουμε αραιές νεφώσεις οι οποίες στα βόρεια θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές ή απογευματινές ώρες, ενώ βελτίωση θα υπάρξει από το βράδυ.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.