Tι κατέθεσε ο φίλος του Στεφανάκη για την αδερφή της Φαίης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η δίκη για τη δολοφονία της Φαίης Μπλάχα στη Νέα Μάκρη θα συνεχιστεί στις 19 Ιουνίου.

Την Παρασκευή εκτός από τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία Βαγγέλη Στεφανάκη, αλλά και την αδελφή τςη Φαίης, Μαριαλένα που κατέθεσαν ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσε και ο φίλος του κατηγορούμενου, Βικ Σαρέλ.

Ο νεαρός αφού υπερασπίστηκε τον Στεφανάκη, έστρεψε τα βέλη του στην 32χρονη Μαριαλένα, αδελφή της Φαίης λέγοντας πως τον πίεζε, ενώ όσο η Φαίη ήταν στο νοσοκομείο και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η 32χρονη τον χάιδευε και του έλεγε να ηρεμήσει.

«Ο Βαγγέλης ήρθε τρελαμένος, και ζητούσε βοήθεια. Είδα τη Φαίη λιπόθυμη. Ο Βαγγέλης φώναζε έκλαιγε και έλεγε τι έκανα. Το μόνο που ήθελε ήταν να πάει τη Φαίη στο νοσοκομείο. Κάποια βράδια που ο Βαγγέλης έμενε στο σπίτι μου τον έπαιρνε συνεχεία η Φαίη και κάποιες φορές και η Μαριαλένα. Ο Βαγγέλης πιέζονταν μεσώ των τηλεφώνων από τη Μαριαλένα. Στο νοσοκομείο η Μαριαλένα τον χαιδευε και του έλεγε να ηρεμήσει. Ο Στεφανακης είναι μια χαρά παιδί. Περνάγαμε καλά μαζική. Δεν περίμενα αυτή την κατάληξη, να πεθάνει η Φαίη», υποστήριξε χαρακτηριστικά .