Η αστυνομία κατέβασε τον Ρέμο από τη σκηνή! (φωτo)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μεγάλες στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στα εγκαίνια του πραγματικά υπερχλιδάτου νέου ξενοδοχείου του Ιβάν Σαββίδη στην Ποτίδαια της Χαλκιδικής.


Το "Pomegranate Spa Hotel" στην Ποτίδαια της Χαλκιδιικής άνοιξε τις πόρτες του χθες με ένα υπέρλαμπρο πάρτι, εκατοντάδες διάσημους καλεσμένους, μοναδικό show πυροτεχνημάτων και laser σε εντυπωσιακά συντριβάνια και διάσημους guests επί σκηνής, όπως ο Ρώσος Φιλιπ Κρικόρωφ –που είχε και γενέθλια και τα γιόρτασε εκεί- αλλά και ο σούπερ Αντώνης Ρέμος που έκανε πρόβα όλη μέρα αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμά του. Βλέπετε όπως δείχνουν τα πράγματα κάποιοι ενοχλήθηκαν από το opening και τον χαμό και ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε και διέκοψε την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου και μάλιστα στο τσακίρ κέφι. «Στοπ» τους είπαν και αναγκαστικά ο Αντώνης Ρέμος κατέβηκε από τη σκηνή. Όχι πως αυτό βέβαια σταμάτησε το πάρτι με την σαμπάνια που έρρεε άφθονη και τα πλούσια πιάτα που διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ο Ιβάν Σαββίδης πραγματικά τα έδωσε όλα στο opening του ξενοδοχείου του. Μέχρι και παγόνια από λουλούδια στόλιζαν διάσπαρτα τον χώρο.





ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.