Έφυγε απο τη ζωή η γυναίκα-σύμβολο της σειράς “Το ΝΗΣΙ”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πέθανε σε ηλικία 93 ετών η γιαγιά που είχε συνδεθεί με την σειρά το Νησί όπως επίσης και με το αληθινό δράμα της ιστορίας, Μαρία Μπεμπελάκη.


Η κ. Μπεμπελάκη μεγάλωσε σε ένα σπίτι απέναντι από την Σπιναλόγκα και ήξερε την ιστορία και τα ανθρώπινα δράματα που  κρύβονταν εκεί.

Ο σκηνοθέτης της σειράς του Mega, Θοδωρής Παπαδουλάκης αποχαιρέτισε την ηλικιωμένη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ανεβάζοντας ένα βίντεο που κρατάει το κινητό του και γράφοντας κάποια συγκινητικά λόγια γι αυτήν:

«Χθες έκλεισε τα μάτια της η Μαρία Μπεμπελακη.Με την Μαρία άνοιξε “Το νησί” ( η σειρά ) και με την Μαρία χθες έκλεισε. Γιατί για εμένα αποτελούσε έναν από τους ανθρώπους που ήταν μια προσωποποίηση όλης της ιστορίας του νησιού.

Από το πρόσωπό της και τις ιστορίες της έπαιρνα τη χαρά και τη δύναμη να συνεχίσω όλη τη σειρά. Έστελνα, θυμάμαι όλους τους ηθοποιούς να μιλήσουν μαζί της, είχε ένα μαγικό τρόπο να σε βάζει μέσα στην ιστορία που φυσικά για εκείνη ήταν πραγματικότητα.

Η μητέρα της φρόντιζε τους ασθενείς στην Σπιναλόγκα σχεδόν όλη τη ζωή της. Για όσα είχε προσφέρει με τόσο αγάπη την ευχαριστώ… Και αυτά που πρόσφερε πιστεύω θα την αγκαλιάσουν εκεί που είναι τώρα. Δείτε την σε ένα απόσπασμα από τα πολλά που ακόμη φιλάω στο κινητό μου και με κάνει να χαμογελάω».