ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! Ποια μέσα θα τραβήξουν χειρόφρενο στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη


H ΓΣΕΕ έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία για την Τετάρτη 17 Μαΐου, στην οποία θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες.

Αναλυτικότερα, από αύριο, Τρίτη, τα λεωφορεία έχουν στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 16:00, ενώ την Τετάρτη θα κινηθούν από τις 9 έως τις 21:00.

Μετρό, ηλεκτρικός και τραμ θα κινούνται από τις 9 μέχρι τις 16:00, για να διευκολύνουν τους απεργούς να συγκεντρωθούν, ενώ οι συρμοί θα σταματούν στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και δεν θα συνεχίζουν προς αεροδρόμιο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) θα συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, με τα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο να παραμένουν ακινητοποιημένα.

Οι στάσεις εργασίας συνεχίζονται και την Πέμπτη 18 Μαΐου, καθώς τα λεωφορεία θα ακινητοποιηθούν από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 21:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Στη δίνη των απεργιών και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, που κάνουν στάση εργασίας την Τετάρτη, από τις 11 έως τις 15:00. Αναμένονται, επίσης, τροποποιήσεις στις ώρες αναχώρησης και άφιξης πτήσεων, που είναι προγραμματισμένες πριν και μετά τη στάση εργασίας.

ΠΗΓΗ: star.gr