SURVIVOR: Αποκάλυψη για Ντάνο – Ο χθεσινός τσαμπουκάς ο στόχος και η απειρία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά και τα χθεσινά μπορεί πλεόνεύκολα κανείς να καταλάβει πολλά. Στις προσωπικές συνεντευξεις τους τόσο ο Μισθοφόρος αλλά και ο Κύπριος μίλησαν για τον τσαμπουκά του Ντάνου ο οποίος και είχε εκδηλωθεί και στην αρχή. Αντιλαμβάνεται λοιπόν εύκολα κανείς πώς όσα έχουμε γράψει για τον λόγο που οι Μαχητές τον έστειλαν στην άλλλη ομάδα, τον τσαμπουκά στο ξενοδοχείο και τις πρώτες δύσκολες ημερες στην παραλία επιβεβαιώνονται πλήρως.
 
O Ντάνος είναι μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα. Σίγουρα ξεχωριστή και ας μην ξεχνάμε πως όλοι οι παίκτες πέρασαν από ψυχολόγους. Έτσι ήθελαν να επιλέξουν διαφορετικούς χαρακτήρες για να υπάρχει κόντρα στο νησί. Λογικό αλλιώς θα ήταν πολύ βαρετό όλο αυτό. Ωστόσο δεν είναι τυχαίο που και οι Μαχητές και οι Διάσημοι τον ψηφίζουν για αποχώρηση. Κάτι βλέπουν και εδώ σας έχω αποκαλύψει πολλά και θα συνεχίσω. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα επισημαίνω τα καλά του χαρακτήρα του. Και δεν αναφέρομαι στον αγωνιστικό του χαρακτήρα ή τη δύναμή του γιατί αυτό είναι και λίγο τυχερό.
 
Δεν σημαίνει πως αν είσαι αδύναμος στο Survivor είσαι και κακός χαρακτήρας. Ο Γιώργος με το καλησπέρα «κέρδισε» αντιπάθειες γιατί ήταν ξεκάθαρος. Έδειξε τις προθέσεις του. Ήθελε τα λεφτά. Το έπαθλο. Να βγει νικητής. Σε αντίθεση με άλλους που αποζητούσαν την δημοσιότητα εκείνος δεν χαμπαριάζει με αυτά. Δεν θέλει να έρθει στην Αθήνα, δεν γουστάρει τη μεγάλη ζωή, δεν ονειρεύτηκε ποτέ εξώφυλλα «Ο Γιώργος είναι αυθεντικός. Δεν κάνει δημόσιες σχέσεις».
 
Γι αυτό τον παρεξήγησαν. Μπήκε στο παιχνίδι για να φτάσει ως το τέλος, να πάρει τα χρήματα να βοηθήσει την  οικογένεια του και τον ίδιο καθώς έχει στόχους και θέλει να πατά γερά στα πόδια του. Ο Γιώργος από πιτσιρικάς δουλεύει και τα χέρια του ήταν πάντα χτυπημένα» μου λέει άνθρωπος που είναι πολύ κοντά του.
 
Γι΄ αυτό και πόνταρε στα αγωνίσματα, να είναι καλός να κερδίζει. Αυτό πίστευε πως θα τον κρατήσει στο παιχνίδι. Μέχρι που κατάλαβε μετά την πρώτη φορά που τον έριξαν στον τάκο, πως δεν μετρά αυτό. Πως παίζει ρόλο η συμπάθεια. Εκείνος προσπάθησε να έρθει πιο κοντά με τους παίκτες αλλά δεν μπορεί να αλλάξει εντελώς. Είναι αυτός που είναι. Παθιάζεται, αντιδρά, φωνάζει, όμως είναι λάτρης του δίκαιου.

ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr