ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ: Πιστεύω πως το παιδί δολοφονήθηκε


Ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη, που βρέθηκε νεκρός στα Ιωάννινα, Δημήτρης Μπούκας, έδωσε κάποιες απαντήσεις όσον αφορά την πολύκροτη υπόθεση του και τις συνθηκών κάτω από τις οποίες προήλθε ο θάνατός του.

«Και εγώ και ο εισαγγελέας πρωτοδικών Ιωαννίνων αλλά και η οικογένεια λέμε πως το παιδί δολοφονήθηκε. Η άποψη μας βασίζεται σε στοιχεία όμως. Αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω αυτά τα στοιχεία μιας και είναι μέσα στο ανακριτικό υλικό. Ο Βαγγέλης είχε εκδορές στα χέρια και πληγές από μαχαίρι», σχολίασε με ευθύ τρόπο ο κ. Μπούρας, ενώ συνεχίζοντας ανέφερε πως: «Κάθε γονέας ξέρει κατά μεγάλο ποσοστό το παιδί του. Ο τρόμος ήταν υπαρκτός στη ζωή του παιδιού. Οι γονείς δεν γνώριζαν τίποτε απολύτως από αυτά που υπέστη το παιδί».

Για το μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο που οι αρχές ανακάλυψαν το πτώμα σχολίασε «το μαχαίρι ήταν ένα συνηθισμένο μαχαίρι αλλά δεν γνώριζαν οι γονείς του την ύπαρξή του. Ένα από τα περίεργα πάντως είναι πως ο Βαγγέλης είχε σιτιστεί λίγο πριν πεθάνει. Δεν είχε προλάβει καν να έρθει στην διαδικασία της πέψης. Κάποιος που θέλει να αυτοκτονήσει δεν τρώει λίγο πριν το κάνει».

Τέλος ο δικηγόρος της οικογένειας τόνισε στην εκπόμπή Checkpoint του Alpha πως «οι γονείς θέλουν να μάθουν την αλήθεια. Θέλουν να μάθουν αν ευθύνεται κάποιος για τον θάνατο του παιδιού τους».