ΔΑΦΝΗ: Έτσι σώθηκε η 20χρονη – Η κατάθεση κλειδί και το ένστικτο της μάνας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι η γυναίκα που την έφερε στη ζωή. Το ένστικτο της μάνας είναι αυτό που έσωσε, όπως όλα δείχνουν την 20χρονη κοπέλα από τα χέρια του 52χρονου που την είχε παγιδεύσει στο ημιυπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης.

Η γυναίκα έχασε για λίγες μόνο ώρες τα ίχνη του παιδιού της, όμως κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήξερε ότι η 20χρονη δεν θα “εξαφανιζόταν” χωρίς λόγο. Η νηπιαγωγός στο επάγγελμα γυναίκα πήγε άμεσα στην αστυνομία. Ήξερε ότι κάτι κακό έχει συμβεί στο παιδί της.

Όπως φαίνεται μάλιστα στην μαρτυρία της μητέρας της 20χρονης ο δράστης φρόντισε να απενεργοποιήσει το κινητό της κοπέλας, βγάζοντας ακόμη και τη μπαταρία για να μην μπορεί να την εντοπίσει κανείς.

Η μητέρα της κοπέλας όμως γνώριζε που μπορεί να βρίσκεται...

Η κατάθεσή της, όπως δημοσιεύει το bloko.gr ήταν αυτή που ξεκίνησε την έρευνα που έφερε στο φως τα όσα δραματικά συνέβαιναν στον οδό Όθωνος στη Δάφνη.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 52χρονου φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει έναν νέο κύκλο αποκαλύψεων. Ήδη υπάρχει μαρτυρία από άλλη γυναίκα η οποία διάβασε την αγγελία του και είχε πάει στο σπίτι του.

Η γυναίκα που γλίτωσε από τα χέρια του 52χρονου

Είναι μια γυναίκα που πήγε στο σπίτι του 52χρονου στη Δάφνη, πέρασε το κατώφλι του ημιυπόγειου διαμερίσματος αλλά από τύχη ή από ένστικτο δεν βρέθηκε στη θέση της 20χρονης που μαρτύρησε στα χέρια του.

Η γυναίκα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 περιέγραψε πως έπεσε και η ίδια στην παγίδα της αγγελίας που έβαζε ο 52χρονος ζητώντας οικιακή βοηθό.

Όταν πήγε, όπως περιγράφει, ο 52χρονος ήταν μαζί με μια γυναίκα που φαινόταν να είναι σύντροφός του. Μάλιστα όπως λέει η γυναίκα το περιστατικό έγινε μόλις πριν δυο μήνες.

Εκείνο που την έκανε να μην δεχθεί την προσφορά για δουλειά, όπως λέει, ήταν το γεγονός ότι ο 52χρονος αν και δήλωνε τυφλός φάνηκε να βλέπει, ενώ παρατήρησε όπως περιέγραψε και κάποιες περίεργες γάζες στο κρεβάτι... Είχε άγριο πρόσωπο, λέει η γυναίκα, "έφυγα και ακόμη τρέχω"...

[g_youtube v="cyIAl-B4Ffg"]

Όλα αυτά την ώρα που έρχονται στο φως καταγγελίες πως ο 52χρονος κυκλοφορούσε ως και με μηχανή, καταγγελίες ατόμων που δηλώνουν διατεθειμένοι να καταθέσουν στην αστυνομία.