ΓΙΟΥΛΙΚΑ ΣΚΑΦΙΔΑ: Τα συγκινητικά λόγια για την 30χρονη ηθοποιό Μαρία Τσώνη που πέθανε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νεκρή βρέθηκε σήμερα στο σπίτι της η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μαίρη Τσώνη, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους. Ήταν μόλις 30 ετών και η αιτία του θανάτου της δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί. Η Μαίρη, ιδιαίτερα ταλαντούχα έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην ταινία «Κυνόδοντας» του Γιώργου Λάνθιμου.

Πριν από λίγο η συνάδελφός της Γιούλικα Σκαφιδά, ανέβασε κάποιες φωτογραφίες της, έγραψε κάποια λόγια για εκείνη κι ένα μέρος συνέντευξής της που μαρτυρά πόσο ευαίσθητη κι ανασφαλής ήταν.

«Μαίρη Τσώνη: Έφυγε απ’τη ζωή σήμερα το πρωί.Ήταν ευαίσθητη,υπερκινητική και πολύ ταλαντούχα. Κριμα. «Είμαι φοβικό άτομο, φοβάμαι γενικά, φοβάμαι τα πάντα. Καμιά φορά και τους ανθρώπους. Είμαι μεγάλο ελάττωμα αυτό, γι’ αυτό κουράζω όσους είναι δίπλα μου. Παραφοβάμαι, είμαι δύσπιστη, δεν πείθομαι εύκολα και δύσκολα εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Αν μου κάνει κλικ όμως κάποιος, του δίνομαι ακραία. Ελάχιστους ανθρώπους που έχω εμπιστευτεί, αλλά τους έχω εμπιστευτεί ολοκληρωτικά. Είμαι πολύ μοναχική. Πάρα πολύ. Έχω λίγους φίλους. Δεν ήμουν έτσι πιο μικρή, με τα χρόνια το απέκτησα. Θα ήθελα να είμαι πιο αφελής και πιο ανοιχτή, μερικές φορές τις αναπολώ αυτές τις στιγμές», έγραψε η Γιούλικα και πόσταρε φωτογραφίες της.