![Google news logo](/images/gnews_logo.png)
![](/wp-content/themes/Newspaper/custom/images/customsocial/bluearrow.png)
Μετά τη νηστεία της Σαρακοστής, η μαγειρίτσα είναι το πρώτο πιάτο με κρέας που τρώνε οι περισσότεροι Ελληνες. Είναι σούπα που περιέχει τα εντόσθια και χόρτα.
Κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ο συμβολισμός της.
ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ
![](/wp-content/themes/Newspaper/custom/images/customsocial/bluearrow.png)