ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι αποκαλύψεις για τη δράση του σάτυρου καθηγητή στο Μενίδι!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε επίσημες ανακοινώσεις προχώρησε η Ασφάλεια για την σύλληψη του σάτυρου συνταξιούχου εκπαιδευτικού σχολείου των Αχαρνών που παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθήτριες λυκείου και επί 3 χρόνια τις βιντεοσκοπούσε παράνομα στα απόκρυφα σημεία τους, με κρυμμένη κάμερα, κάτω από το τραπέζι και με κάμερες στην τουαλέτα (κάμερα τύπου κρεμάστρα και κάμερες μέσα σε κουτιά)...

Έγινε αντιληπτός όταν ξεκκόλησε μία κάμερα κάτω από το τραπέζι που έκαναν μάθημα και έπεσε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτός από τις μαθήτριές του.

Μάλιστα τους έβαζε διουρητικά στο νερό και τα ροφήματά τους για να της αναγκάζει να πηγαίνουν συχνά στην τουαλέτα του σπιτιού του και να τις βιντεοσκοπεί.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: "Συνελήφθη με ένταλμα, χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, ένας 68χρονος κατηγορούμενος για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ' εξακολούθηση, από δράστη εκπαιδευτικό που παραδίδει μαθήματα στις ανήλικες παθούσες, αθέμιτη παρακολούθηση με ειδικά τεχνικά μέσα και αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου κατά συρροή και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, ο δράστης, την τελευταία τριετία, με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, παρέδιδε στην οικία του έναντι αμοιβής, ιδιαίτερα μαθήματα σε υποψήφιες μαθήτριες πανελλαδικών εξετάσεων. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, τους προσέφερε διάφορα ροφήματα στα οποία είχε διαλύσει διουρητικά δισκία ενώ παράλληλα στους χώρους όπου πραγματοποιούνταν τα μαθήματα καθώς και στην τουαλέτα, είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες, με σκοπό να βιντεοσκοπεί τις μαθήτριες".

Από την έρευνα στο σπίτι του καθώς και σε κοντινό κάδο απορριμμάτων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κάμερες καταγραφής, 9 σκληροί δίσκοι, 7 usb, 8 κάρτες ψηφιακής μνήμης, φαρμακευτικά δισκία και χάρτινα κουτιά απόκρυψης των καμερών, τα οποία προσπάθησε όλα να τα ξεφορτωθεί πριν φτάσει η Αστυνομία, όμως δεν τα κατάφερε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμλειοδικών Αθηνών.

thepressroom.gr